Ioana Simion, anunț surprinzător în divorțul cu Ilie Năstase: “Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur?! Între noi, apele s-au mai liniștit”

Publicat: 16/04/2021 | 07:46

Ioana Simion și Ilie Năstase au hotărât să divorțeze, însă Paștele îl vor face împreună. Bruneta a explicat și motivele pentru care va petrece Învierea Domnului alături de fostul sportiv, cu care, în prezent, ar avea o relație corectă, bazată pe respect reciproc.

Ioana Simion a declarat că nu ia în calcul să-l lase singur pe Ilie Năstase de Paște, deoarece l-a iertat, iar trecutul a fost dat uitării. Chiar și în aceste condiții, bruneta exclude o împăcare cu cel poreclit “Nasty”. Este mai decisă ca niciodată să devină femeie liberă și să-și continue viața, chiar dacă ex-sportivul și-a recunoscut greșelile.

Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro.

Ioana Simion divorțează nu Ilie Năstase. “Dacă îmi lasă numele lui, eu îl păstrez”

Întrebată dacă va păstra numele de Năstase după divorț, Ioana a precizat că acest lucru nu reprezintă o țintă pentru ea, însă dacă Ilie i-l va oferi, îl va păstra cu plăcere.

Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez”, a mai adăugat bruneta.

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019, după ce au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva apropiați.