Ioana Grama, în război cu un brand renumit din România: „Sunt în stare de șoc, mi-au vorbit foarte urât”

Publicat: 18/09/2020 | 14:31

Ioana Grama s-a confesat joi seară fanilor ei pe contul de Instagram despre faptul că a încetat colaborarea cu un brand al cărui nume nu vrea să-l divulge public. Motivul „rupturii” dintre influencer și respectiva firmă ar fi lipsa de profesionalism a lor. Se pare că reprezentanții brand-ului ar fi vorbit urât cu clienții, dar si cu vedeta din online.

Ioana Grama a povestit pe contul de Instagram că a încetat rapid o colaborare de lungă durată cu un brand, după ce reprezentanții i-ar fi vorbit extrem de urât. După ce influencerul a primit mai multe mesaje de la fani, supărați pe respectivul brand că li se vorbește urât și primesc block, Ioana i-ar fi căutat pe oameni să le ceară socoteală pentru atitudinea avută față de propriii lor clienți.  Însă, bruneta a fost șocată să descopere că și ea primește același „tratament”.

„Am încetat să colaborez cu un brand, pentru că au dat dovadă de neprofesionalism în ceea ce privește relațiile cu clienții. Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția, cei care ați făcut-o. Dacă aș fi știut de la început, nu aș fi acceptat să colaborez.

Nu vreau să dau nume brand-ului, nu ăsta este interesul meu. Am renunțat la colaborare, deși se promitea a fi una de lungă durată. Nu vreau să colaborez cu brand-uri care nu își respectă clienții și cu asta am spus tot.

Când i se răspunde cu hai pa și ți se dă block, ca brand, nu ai cum să faci chestia asta. Nu mi-a venit să cred că eu colaborez cu astfel de oameni.

Le-am trimis un voice prin care le-am spus că eu nu vreau să mai colaborăm și că nu mi se pare ok felul în care își tratează clienții. Chiar vreau să vă zic mai multe, dar ma abțin pentru că nu vreau să intru într-un scandal.”, a povestit Ioana Grama pe Instagram.

Le-a cerut să șteargă postările cu ea, iar ei i-au cerut banii înapoi

„Sunt în stare de șoc pentru că mi s-a vorbit foarte urât, sunt șocată. Nu-mi vine să cred că am colaborat cu niște oameni care sunt atât de low în ale profesionalismului. Și eu colaborez, de fel, cu firme mari.

Le-am cerut să șteargă tot contentul pe care l-au avut cu mine. Drepturile de autor se plătesc extra. Un brand când vrea să colaboreze cu tine, dacă vrea să preia imaginea ta, poza pe care tu o postezi în feed-ul tău, ei trebuie să plătească o sumă extra. Le-am cerut să șteargă toate postările.”, a mai mărturisit Grama.

Ca urmare, brand-ul respectiv i-a cerut Ioanei Grama să înapoieze banii pe care i-a primit în schimbul publicității oferite.

„Nu am stat pe gânduri și în secunda a doua le-am trimis banii înapoi, deși le-am crescut contul cu câteva mii de urmăritori și au avut parte de multe vânzări de pe urma mea, informații pe care le știu chiar din gura colaboratoarei. N-am vrut să mă cobor la nivel, am trimis banii înapoi.”, a mai spus Ioana Grama.

„Ăștia sunt oamenii. Feriți-vă de ei!”, a concluzionat infuencerul pe pe pagina sa de socializare.

Citește și...