Ioana Ginghină, pregătită să devină din nou mamă: „Ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină?”

Publicat: 20/02/2020 | 23:32

Ioana Ginghină are mereu grijă de ea, mai ales de când este singură. Recent, a trecut pragul unei clinici medicale pentru că și-a făcut prima consultație din acest an.

Vedeta are un blog personal unde împărtășește cu fanii ei lucrurile pe care le face. Și de această dată ea le-a povestit cititorilor despre vizita la medic și care a fost scopul ei. Admiratorii au fost surpinși să afle că Ioana Ginghină este pregătită să deveină din nou mămică. (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ, MAI PUTERNICĂ DUPĂ DIVORȚUL DE ALEXANDRU PAPADOPOL: ”AM DESCOPERIT MULTE LUCRURI…”)

Iona Ginhină a scris despre faptul că la începutul fiecărui an merge la medic pentru un control general. Înainte de a se prezenta însă la clinică, vedeta s-a documentat despre ceea ce ar vrea să afle. Iar de această dată a fost curioasă despre ceea ce ar trebui să facă dacă în viitor va rămâne însărcinată.

„Înainte de programare mi-am făcut o lista cu întrebările pe care aș vrea să le discut cu medicul la începutul vizitei și pentru asta am google-it puțin și  mi-am făcut o idee cam ce aș vrea să urmăresc, anul acesta. De exemplu, care este starea mea de sănătate și ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină”, a povestit Ioana Ginghină pe blogul său.

În final, Iona Ginghină și-a îndemnat cititoarele să aibă grijă de ele și să nu ezite să meargă periodic la un control medical, pentru a evita apariția sau descoperirea tardivă a unor probleme grave.

„Am ales să scriu despre aceasta experiență pentru că știu că noi, femeile, ne cam neglijăm sănătatea și mergem la medic, numai când avem o problemă. Știți că nu este bine să procedăm așa, căci s-ar putea să fie târziu sau prea târziu în anumite cazuri”, a mai scris actriţă.