Ioana Ginghină pășește în 2021 alături de noul iubit! „Wow ce an intens. După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație”

Publicat: 31/12/2020 | 17:26

La final de an, Ioana Ginghină a făcut retrospectiva anului ce a trecut. Vedeta a vorbit despre schimbările pe care anul 2020 le-a adus în viața ei și a concluzionat că în ciuda pandemiei, ea a avut un an destul de bun.

Se pare că Ioana Ginghină și-a revenit după despărțirea de Alexandru Papadopol și a apucat-o pe un nou drum. Vedeta a mărturisit că anul ce a trecut a adus multe schimbări în viața sa, de care s-a bucurat din plin. Așa că este pregătită să pășească cu dreptul în noul an. (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ ARE PLANURI MARI DE VIITOR! A PRIMIT INELUL DE LA IUBITUL EI. SĂ FIE OARE VORBA DESPRE CĂSĂTORIE? „AȘ MAI ÎMBRĂCA ROCHIA DE MIREASĂ”)

Actrița a început o nouă relație, pe care o ține departe de ochii curioșilor, dar de care se bucură la maximum. Este fericită alături de bărbatul din viața ei, iar acest lucru i-a dat putere să realizeze multe lucruri. Într-o postare publicată în mediul online, Ioana Ginghină a vorbit despre relația sa, despre proiectele profesionale la care lucrează și despre cum a decurs lucrurile în anul ce a trecut.

Mesajul Ioanei Ginghină la final de an

 „Wow ce an intens… câtă nesiguranță, câte emoții, câtă schimbare ! Stau și mă uit la viața mea și realizez cât de mult s-a schimbat din ianuarie și până acum.

După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație, Ruxandra a crescut și am urmărit cum s-a schimbat de la o lună la alta, transformându-se într-o adolescentă cu personalitate

Tot în acest an, am început filmările la serialul „Adela” și acum pe final de an, mi-am achiziționat o nouă mașină, după aproape 10 ani de când merg cu cea veche. Sunt recunoscătoare pentru abundența de sentimente și emoții care mi-au umplut sufletul în acest an. Am învățat atât de multe!

Mulțumesc universului că sunt. Am mai și greșit, dar asta este farmecul vieții, să învățăm și să ne dezvoltăm cu fiecare experiență sau provocare. Să vină 2021, zic! Chiar sunt curioasă ce vești ne mai aduce.”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.