Ioana Ginghină, gest superb pentru copii în plină pandemie de COVID-19. Ce le-a pregătit actrița

Publicat: 14/04/2020 | 14:15

Chiar dacă România este în stare de urgență, Ioana Ginghină are motive să zâmbească. În Săptămâna Mare, fosta soție a lui Alexandru aniversează 8 ani de când a înființat MiniArt Show, propria companie de evenimente, dar și 7 din momentul în care a participat pentru prima oară la cursurile Școlii de Actorie.

CITEȘTE ȘI: GESTUL NEAȘTEPTAT FĂCUT DE IOANA GINGHINĂ, DUPĂ CE S-A AFLAT DE NOUL IUBIT: ”ȘTIA DEJA CE SE ÎNTÂMPLĂ”

Cele două aniversări vor fi marcate de Ioana Ginghină pe pagina personală de Facebook, dar și pe cea a companiei. Astfel, joi, 16 aprilie, de la ora 17.00, va oferi, live, cursuri de actorie gratuite pentru copii, cărora le-a pregătit numeroase surprize. În plus, cei mici vor învăța despre simbolurile, tradiţile şi o obiceiurile de Paşte.

Cu toţii ne adaptăm acestor vremuri şi acum mai mult decât oricând este nevoie să fim uniţi, să învăţăm să ne bucurăm şi altfel unii de alţii.

Chiar dacă aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum, pentru că nu avem cum să ne întâlnim cu prietenii şi toţi membrii familiei, eu vreau să fac ceva special atât pentru copii, cât şi pentru toţi cei care încă mai cred în magia sărbătorilor. Sunt foarte bucuroasă că acest proiect va marca dubla aniversare MiniArt Show, compania mea de evenimente şi a Şcolii de Actorie, pentru care în continuare ţin cursuri şi coordonez înscrierile online”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit libertatea.ro.

NU RATA: KANAL D NEGOCIAZĂ PENTRU UN ”MATINAL” CU MITOȘERU ȘI UN PREZENTATOR ”DE-AL CASEI”!

”Da, sunt îndrăgostită!”

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Are un iubit care o face fericită și privește cu încredere spre viitor.

Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart. Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

VEZI AICI: IOANA GINGHINĂ, DECIZIE DE ULTIM MOMENT, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19. CE A HOTĂRÂT CU PRIVIRE LA VILA ÎN CARE A LOCUIT ALĂTURI DE ALEXANDRU PAPADOPOL. “VREAU SĂ…” FIICA EI, RUXANDRA, ESTE DIRECT IMPLICATĂ

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România.

Ioana Ginghină alături de noul iubit, Cristi Pitulice