Ioana Ginghină e gravidă?! A rămas însărcinată după divorțul de Alex Papadopol?!

Publicat: 05/01/2020 | 11:15

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol din cauza unor neînțelegeri acumulate în timp. Au existat diferite speculații și ipoteze pe marginea subiectului, cert este că Ioana a declarat – de la bun început – că dorește să înceapă o nouă viață și nu se teme de viitorul apropiat sau îndepărtat. 

Acum 21 de ore, Ioana Ginghină a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care i-a luat pe nepregătite pe fanii săi. Nu-i vorba că este la fel de frumoasă – unii spun chia… mai frumoasă decât atunci când era căsătorită, însă e vorba și de unele ”înțepături” la adresa lui Papadopol, evident -, dar rochia în care s-a îmbrăcat ridică unele semne de întrebare.

Firește, acea umflătură care se poate observa cu foarte mare ușurință poate fi o festă jucată de material. Dar cum nu iese fum fără foc, admiratorii Ioanei s-au întrebat, instantaneu, dacă nu cumva vedeta lor preferată trăiește o iubire atât de mare (și misterioasă, de altfel), încât a rămas… însărcinată. Poate sunt genunchii mai ridicați decât ar trebui, poate e vorba despre o simplă iluzie optică, poate… Totul se află sub semnul întrebării, dar fanii vedetelor au dreptul să lanseze astfel de ipoteze, fie că ele vor fi sau nu confirmate de realitate.

Ioana Ginghină, însărcinată?

”Uitasem de faptul că am niște video-uri drăguțe de la filmările de anul trecut de la “O grămada de caramele” sezonul 3. Așa că le-am montat cât de cât și am zis să vă arat și vouă din atmosfera de la filmări. Sper să vă placă! Hai pe vlog!”, a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram, în dreptul respectivei fotografii.

Ioana Ginghină: „Contează foarte mult să te accepţi şi cu bune, şi cu rele

Întrebată dacă s-ar mai încumeta să se mai căsătorească vreodată, Ioana Ginghină avut puterea să glumească: „Teoretic, nu. Practic, dacă vine cu inelul, cu cererea pe malul mării, cu iahtul, cu avionul, poţi să zici nu? Îi dai omului o şansă. Ce vină are el să sufere din cauza celui din trecut?

Însă măcar un lucru este bun în toată această poveste care a surprins lumea showbizului: Ioana Ginghină se menține în formă și arată ca pe vremea telenovelelor în care juca la Acasă TV. Mai mult, vedeta a redevenit un personaj monden. „Divorţul m-a făcut să ies mai des“, ne confirmă ea. „Arăt mai bine pentru că mă ocup foarte mult de mine. Am început să investesc în mine, să mă mai duc la un masaj, să am grijă de mine, să mă mai întreb ce vreau. Şi asta se vede. Contează foarte mult să te accepţi şi cu bune, şi cu rele“, a mai declarat Ioana Ginghină.