Ioana Ginghină, decizie de ultim moment, în plină pandemie de COVID-19. Ce a hotărât cu privire la vila în care a locuit alături de Alexandru Papadopol. “Vreau să…” Fiica ei, Ruxandra, este direct implicată

Publicat: 06/04/2020 | 09:03

La șapte luni de la divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața sentimentală și radiază din nou. Are un iubit care o face fericită, însă vedeta nu a dorit să ofere și alte amănunte. Bruneta are acum toate motivele să se gândească și la viitor. Primul lucru pe care vrea să-l facă este să cumpere partea ei din fostul cămin conjugal și să locuiască, în continuare, in vila din apropierea Capitalei.

CITEȘTE ȘI: GESTUL NEAȘTEPTAT FĂCUT DE IOANA GINGHINĂ, DUPĂ CE S-A AFLAT DE NOUL IUBIT: ”ȘTIA DEJA CE SE ÎNTÂMPLĂ”

Pandemia de COVID-19 a împins-o pe Ioana Ginghină să ia această decizie. Actrița locuiește acolo alături de fiica ei, Ruxandra, iar cele două adoră să stea la aer liber, în curte, motiv pentru care au căzut de acord să rămână ș pe viitor în respectiva vilă.

Da, aveam în gând să vând casa din cauza distanței, nu a amintirilor, însă acum vreau sa cumpăr partea mea și să rămân aici, iar în viitor poate să îmi găsesc și o locuință în București, pe care să o am pentru perioadele în care sunt mai ocupată. Îmi este greu să mă despart de casă și am și multe animăluțe pe care nu am cum să le abandonez și nici nu am cum să le iau cu mine, dacă m-aș muta. Ruxandra nu vrea să se mute, așa că rămânem la curte”, a declarat Ioana Ginghină potrivit libertatea.ro.

NU RATA: KANAL D NEGOCIAZĂ PENTRU UN ”MATINAL” CU MITOȘERU ȘI UN PREZENTATOR ”DE-AL CASEI”!

”Da, sunt îndrăgostită!”

Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart. Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România.