Ioana Ginghină, afectată financiar de coronavirus! „Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii și să plătesc chiria”

Publicat: 21/03/2020 | 15:43

Epidemia de coronavirus a afectat pe toată lumea. Majoritate activităților s-au stopat, iar asta produce o gaură până și în buzunarul vedetelor. Ioana Ginghină se numără printre actorii care au de suferit în această perioadă.

Actrița a fost obligată să ia o pauză pe plan profesional. Teatrele și-au suspendat activitatea pentru a preveni răspândirea infecției cu noul virus, așa că Ioana Ginghină a fost nevoită să oprească activitate inclusiv la școala ei de actorie. (CITEȘTE ȘI: GESTUL NEAȘTEPTAT FĂCUT DE IOANA GINGHINĂ, DUPĂ CE S-A AFLAT DE NOUL IUBIT: ”ȘTIA DEJA CE SE ÎNTÂMPLĂ”)

Actrița a recunoscut că toate aceste lucruri îi împuținează veniturile și trebuie să fie mai atentă la cum își gestionează banii.

 „Mă afectează destul de tare această pauză. Școala de actorie MiniArtShow este pe pauză, la fel evenimentele pe care le aveam de organizat. În perioada Paștelui aveam foarte multe evenimente și cu siguranță acum nu voi avea nimic. Chiar dacă activitatea nu merge, trebuie să dau salarii și să plătesc chiria, deci situația nu este roz”, a declarat, Ioana Ginghină, pentru Libertatea.

Actrița își dorește ca virusul să dispară cât mai repede și odată cu el și problemele pe care le-a creat. Ioana Ghingină își face planuri noi pentru viitor și vrea să își diversifice activitatea. (VEZI ȘI: CE SIMT PERSOANELE INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS. SUPRAVIEȚUITORII AVERTIZEAZĂ: „FACEȚI TESTUL DACĂ AȚI TRECUT PRIN ASTA!”_

 „Mergem înainte cu școala de actorie pentru copii, însă am gândit câteva spectacole interactive noi pentru evenimentele in/outdoor. Sunt momente scurte de 20-30 de minute, în costume spectaculoase care să atragă atenția celor care participă la eveniment. Apoi, din toamnă, vreau să vin cu un program de dezvoltate personală pentru adulți și copii, ceva la care lucrez acum. Vor fi exerciții de actorie combinate cu elemente de life coaching”, a mai spus Ioana Ginghină.