Ioana Filimon, accidentare gravă. A început anul cu o vizită la spital

Publicat: 06/01/2020 | 13:07

Anul 2020 a avut un început dur pentru Ioana Filimon, care a ajuns de urgență la spital, chiar în primele zile ale anului. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORUL ION-TUDORAN – ÎN UMBRA ACȚIUNILOR „LA PURTĂTOR” AUTOVIT SA ȘI A JOCURILOR DE NOROC ÎNTRE CLANURI)

După un 2019 tumultos, marcat de scandalul cu fostul iubit turc, tânără a petrecut de sărbatori într-un mare fel. A vurt să se relaxeze și să se simtă bine. A încheiat anul cu fast și a lasăt totul în urmă. (VEZI ȘI: IOANA FILIMON RUPE TĂCEREA, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ A FOST SECHESTRATĂ DE IUBIT: ”LĂSĂM LEGEA SĂ ACȚIONEZE!” )

Însă în primele zile ale anului, Ioana Filimon a avut parte de un accident destul de grav. A fost dusă de urgență la spital, în urma unei accidentări la mână. Din cauza loviturii puternice medicii au decis că trebuie să îi pună mâna în ghips.

Din păcate, în urma accidentului pe care l-a avut, Ioana trebuie să fie foarte atentă și are nevoie de o perioadă de trei săptămâni de recuperare. Acest lucru îi cam încurcă planurile, dar trebuie să urmeze sfatul medicilor.