Ioan Neculaie, “aroganță” pe autostradă! Viteza amețitoare cu care a condus noul Mecedes G pe care a plătit 150.000 de euro

Publicat: 13/12/2019 | 16:46

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost eliberat condiţionat în vara lui 2018. Fostul patron al clubului FC Brașov a stat după gratii timp de șase luni după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.

În prezent, Ioan Neculaie se bucură de aerul libertății. Și-a achiziționat un Mercedes G, cu toate dotările, pe care a plătit nu mai puțin de 150.000 de euro. Cu respectivul bolid, celebrul om de afaceri face spectacol, în special pe autostradă.

Recent, s-a filmat în timp ce conducea cu 220 kilometri pe oră, deși vitează maximă, chiar și pe autostradă este de 120 kilometri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și dovada de netăgăduit care confirmă faptul că Ioan Neculaie nu ține cont deloc de regulile de circulație.

Ioan Neculaie, arestat în noiembrie 2017

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și sase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor.

O acuzaţie care i s-a tras de la o criză de nervi, în timpul căreia a tras cu puşca în cauciucurile propriei maşini.

Ioan Neculaie a fost reținut în vama Giurgiu și încarcerat la penitenciarul Codlea.

El a cerut în aprilie suspendare pedepsei, iar acum magistrații au decis să fie eliberat condiționat, pentru că executat jumătate din pedeapsă și are peste 60 de ani.