Inventivitate fără limite! Ce a ascuns un bulgar în zeci de cutii de ciocolată pe care plănuia să le ducă în Germania

Publicat: 27/12/2019 | 11:42

Inventivitatea nu cunoaște limite în unele situații! Este și cazul unui șofer bulgar, care a profitat că suntem în perioada sărbătorilor de iarnă și a încercat să facă bani… ilegal! El a ascuns în zeci de cutii de ciocolată o mică avere.

Un sofer bulgar a crezut ca va putea profita de perioada sarbatorilor pentru a-si duce linistit la bun sfarsit planul de a trece de vamesi cu sute de pachete de tigari pe care intentiona sa le vanda in Germania. Politistii de frontiera i-au stricat planul dupa ce au insistat sa deschida cutiile de ciocolata in care ascunsese tigarile.

La Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, disimulată în cutii de ciocolată, cantitatea totală de 900 pachete cu ţigări.

Soferul a declarat faptul că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le transporte în Germania, pentru a le comercializa. Țigările, în valoare de 17.550 lei, au fost ridicate, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.