Învârte roata norocului cu Superbet!

Publicat: 03/04/2020 | 16:23

La Superbet, lunile aprilie si mai sunt lunile norocului pentru fiecare parior. Jucătorii cu cont activ la Superbetare au zilnic șansa la o învârtire gratuită pentru promoția SuperSpin. O SuperRoată în care șansele de reușită sunt foarte mari fiindcă 5 din 6 opțiuni conțin un premiu garantat pentru tine. Dacă ești un jucător activ, ai din acest moment 60 de zile la dispoziție să ne demonstrezi că norocul îți surâde. Intră în tombola noastră și apasă butonul „Învârte acum”. Vrei să te înregistrezi? Deschide cont și pariază acum la Superbet!

Prinde marele premiu al promoției!

Trăiește o SuperPrimăvară plină de cadouri! Din 6 opțiuni, 5 sunt câștigătoare, însă printre acestea se numără și marele premiul SuperSpin. Dacă bafta o simți de partea ta, iar astrele ți s-au aliniat, ai toate șansele să-ți pice cel mai mare premiu, de care te poți bucura în toate secțiunile de pariere din oferta Superbet. O sumă interesantă care ar putea sta foarte bine în contul tău. Cum am spus, 60 de zile, 60 de încercări din acest moment, ai destul timp la dispoziție ca tu să fii unul dintre marii câștigători. Fii cu ochii-n patru și pentru restul premiilor, te poți bucura de SuperPremii pentru secțiunile de Live Casino, Sport, Jocuri sau Lotto. Dă roata peste cap și câștigă cu Superbet!

Ce trebuie să faci pentru a participa? 

Promoția SuperSpin e dedicată tuturor pariorilor Superbet activi. Dacă ai jucat sau ți-ai alimentat contul în ultimele două săptămâni, ești deja eligibil pentru Superspin. Poate ești ușor surprins de condițiile simple, însă Superbet dorește întodeauna să-și mulțumească pariorii, motiv pentru care organizăm concursuri periodice cu SuperPremii. Conceptul este simplu, tu învârți roata, iar noi te premiem în cel mult 48 de ore. Câștigurile primite sunt valabile 3 zile de la data obținerii lor, iar Premiul cel Mare este la dispoziția ta timp de 7 zile. Ai o săptămâna la dispoziție să dublezi sau poate chiar să triplezi suma câștigată. Vezi aici toate premiile Superspin cu Termenii&Condițiile concursului!

 Încă nu ești parior, dar vrei să devii? Acum este momentul ideal! Începe-ți cariera de parior cu un SuperConcurs și câștigă de pe urma norocului sau cunoștințelor tale sportive! Fii pe fază și pariază mereu responsabil!

#ÎmpreunaSuntemSuper

Autor: Silviu Elisei, Superbet