Întrece orice imaginație! Ce a montat Dorian Popa în curte pentru câinii lui! Animalele au colțul lor asigurat! VIDEO

Publicat: 10/04/2020 | 22:12

Dragostea față de animalele sale de companie l-a îndemnat pe Dorian Popa să facă absolut orice pentru a le asigura confortul și sănătatea acestora. Astfel că, în luxoasa sa reședință din Domnești de peste 300.000 de euro, artistul le-a construit patrupezilor un colț cu ”de toate”.

După ce și-a ”blindat” interiorul locuinței într-un alb imaculat, Dorian Popa are grijă acum să-și pună la punct întreaga curte. În afară de piscină, artistul se ocupă de construirea unui adăpost propriu și personal al animalelor sale de companie. Și, cum cântărețul are gusturi rafinate și scumpe, acesta a continuat să le asigure lux, pe modelul casei sale,  și câinilor lui. A început, așadar, prin a le introduce încălzire în pardoseală.

”Câți câini mai au ei încălzire în pardoseală, tată?”, și-a întrebat Dorian fanii într-un video postat pe rețelele de socializare.

@dorianpopa.haz♬ sunet original – dorianpopa.haz

CITEȘTE ȘI: Mârlanu’ din serialul ”Trăsniții” face senzație pe TikTok cu fiica sa! Ce filmulețe amuzante postează actorul

Cum arată interiorul casei de 300.000 de euro

Casa lui Dorian Popa are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care acesta a investit-o este una imensă. Este vorba de aproximativ 300 sute de mii de euro cheltuiți pentru vila pe care a ridicat-o la Domnești.

Pe contul de Instagram și pe vlogul său, care are un milion șase sute de urmăritori, Dorian Popa a arătat imagini din vila la care a muncit aproape doi ani.

„Deși sunt în plin proces de montare, nu m-am putut abține să nu vă arat! Ia uite aici, un alb imaculat! Ledu’ led, flăcărica flăcărică! Tot ce trebuie!”, a spus Dorian Popa într-un filmuleț postat în mediul virtual.

Baia lui Dorian Popa are duș din sticlă, pe care nu se depune calcarul, oglindă cu LED de sus până jos și mozaic negru strălucitor, iar în cea a iubitei sale predomină argintiul.