Întrebarea uluitoare pe care fiul cei mare i-a adresat-o Claudiei Pătrășcanu: „I-am zis că da, dar tu ai tată”

Publicat: 06/03/2021 | 12:21

Într-un interviu recent, Claudia Pătrășcanu a oferit noi amănunte despre relația pe care o are acum cu cei doi copii ai săi, după ce a divorțat de Gabi Bădălău, tatăl celor mici. 

Artista dezvăluie că de curând fiul cel mare i-a pus o întrebare care a lăsat-o fără replică, însă pentru care a gândit un răspuns cât mai simplu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl dorește pe Măruță în patul ei: ”Cu tine vreau, nu o spun din complezență!”

„Cel mai greu, dar și cel mai frumos job din lume să fii mamă. Iar mamele știu asta. este ceva unic. Sunt veselă, optimistă, nu îmi place să transmit tristețe.

Mai sunt momente când vreau sa mă descarc, dar copiii nu mă văd plângând. Mai vin să îmi pună întrebări și încerc să le explic pentru vârsta lor.

Este inevitabil să ne ceară explicații sau să ne întrebe ce s-a întâmplat. Încerc să mă pregătesc de pe acum. Nu aș vrea să îmi mint copiii niciodată și vreau să îi cresc inteligent și să știe să gestioneze lucrurile astea.

Copilul cel mare m-a întrebat acum dacă sunt și mamă și tată pentru el. Și i-am zis că da, dar tu ai tată. Pune întrebări. Important este să știm noi cum să le răspundem fără să îi afecteze și rănească”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o nouă relație

Deși divorțul nu a fost încă pronunțat iar acuzațiile sunt la ordinea zilei, artista declară că această perioadă a ajutat-o să realizeze cât este de puternică și câtă nevoie are de dragoste. Tocmai din acest motiv, Claudia Pătrășcanu nu ar spune „NU” unei noi relații. (Citește mai multe : AICI )

„Trebuie să ai un psihic foarte bun, iar pe mine toată această perioadă grea prin care trec m-a făcut mai puternică. Eu nu m-am gândit niciodată că mi se închide lumea, pentru că nu generalizez, fiecare bărbat este diferit și fiecare femeie este diferită, așa că las loc în inima mea pentru alți oameni.

Mie îmi place să iubesc, să ofer iubire, dar acum nu sunt îndrăgostită”, a spus Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni TV.

Nu rata: Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu a făcut-o desfrânată: ”O să-i trimit toate florile pe care le-am primit de 1 martie, 8 martie și de ziua mea!”