Acasă » Exclusiv » Întreaga suflare interlopă își ia adio de la Emi Pian

Întreaga suflare interlopă își ia adio de la Emi Pian

De: Beatrice Dumitru 09/08/2020 | 11:45

Zi de doliu pentru întreaga suflare interlopă de la noi din țară! Liderul Duduienilor, Emi Pian, asasinat în stil mafiot, după o partidă de barbut, este condus astăzi pe ultimul drum, iar, așa cum era de așteptat, rudele și prietenii temutului interlop au organizat o grandioasă ceremonie funerară. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini uluitoare de la funeraliile faraonice ale ”Regelui” clanului Duduianu.

UPDATE 11:37 Emi Pian a fost condus pe ultimul drum duminică, de la ora 9 dimineața. Funeraliile au fost organizate în mare secret de familia interlopului. Slujba fusese anunțată la ora 12, însă clanul Duduianu a vrut ca totul să aibă loc departe de ochii lumii.

Freamăt mare în lumea interlopă bucureșteană! Marți dimineață, Emi Pian, cel ce era cunoscut drept ”Regele” clanului Duduianu, a fost asasinat în stil mafiot după o partidă de barbut. După patru zile de priveghi – care s-a desfășurat cu porțile închise, de teama autorităților – pe unde s-au perindat numeroși interlopi din Capitală, dar și renumiți maneliști, Emi Pian este condus, duminică, pe ultimul drum. (CITEȘTE ȘI: ÎNMORMÂNTAREA LUI EMI PIAN AR PUTEA FI AMÂNATĂ. FAMILIA INTERLOPULUI ARE O CONDIȚIE CLARĂ PENTRU CA FUNERALIILE SĂ AIBĂ LOC DUMINICĂ)

Emi Pian ar urma să aibă parte de o ceremonie funerară în care opulența este pusă pe primul plan. Interlopul ar urma să fie înmormântat ca un adevărat împărat. Familia și apropiații clanului Duduianu au organizat o înmormântare de-a dreptul faraonică și nu s-au uitat la bani. (NU RATA: TATĂL LUI EMI PIAN, MARELE ABSENT AL ÎNMORMÂNTĂRII FARAONICE?! “S-A «PRĂJIT» DE CÂND A…”)

”Regele” Duduienilor, ceremonie funerară grandioasă

Cel supranumit ”Regele” Duduienilor își va dormi somnul de veci în Cimitirul Tudor Vladimirescu, acolo unde familia lui Emi Pian a făcut toate pregătirile și a amenajat un cavou faraonic pentru interlop. (VEZI ȘI: PRIVEGHIUL ȘEFULUI DUDUIENILOR A FOST TRECUT ”LA SECRET”. FAMILIA LE-A INTERZIS TUTUROR SĂ….)

Pregătiri intense pentru înmormântarea ”Regelui” Duduienilor

Firul evenimentelor din dimineața fatidică

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul.ro,  Emi Pian ar fi murit de mâna unui infractor aproape anonim, care l-a înjunghiat cu sânge rece în timpul unei lupte corp la corp. Imediat după ce a simțit lama cuțitului ucigaș, rănitul i-ar fi strigat unuia dintre frații săi, care era de față, să-l răzbune și să-l omoare pe atacator. În acele momente, fratele liderului interlop a apucat un topor, însă nu a fost în stare să-i ia viața celui care înfipsese briceagul în fratele său. (NU RATA: CUM ÎȘI ȘANTAJA EMI PIAN VICTIMELE! CONVORBIREA DINTRE INTERLOP ȘI UN MARTOR CARE NU I-A PLĂTIT LA TIMP DOBÂNZILE)

Ultimele clipe de viață ale lui Emi a lui Pian par rupte dintr-un film de acțiune. Potrivit unor surse judiciare, Emi Pian se afla într-o locație din Giulești, care îi aparține unui anume Costel al lui Dincă, unde interlopii obișnuiau să se strângă pentru barbut.

Liderul Duduienilor ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. A urmat o încleștare scurtă în urma căreia amândoi ar fi ajuns la pământ. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, de cum a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

În schimb, Florin Mototolea, zis Emi al lui Pian, sângera violent în mijlocul unei încăierări generale. Atunci, fiul său a decis să nu sune la 112. L-a luat pe tatăl său cu mașina și l-a dus cât a putut de repede la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja mult prea mult sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort. (NU RATA: VERIȘORUL LUI EMI PIAN ARUNCĂ BOMBA DESPRE CRIMINAL: „UN COPIL, UN DROGAT, UN NEBUN, CE PROBLEME A FĂCUT”)

Testamentul lui Emi Pian

Situația din familia Duduianu este una complicată. Nicolae, capul familiei, este în închisoare din primăvară, iar alți cinci membri ai clanului sunt arestați pentru 30 de zile, într-un dosar de șantaj și amenințare. Astfel, Militiade Văduva, zis Seif, dar și Sofian Văduva, zis Denom, nu ar putea prelua „frâiele” grupării, cel puțin deocamdată, pentru că sunt personaje-cheie în procesul amintit mai sus.

Din câte se pare, Emi Pian discutase de-a lungul timpului cu cei apropiați despre ce se va întâmpla după ce va muri. Astfel, după cum e și tradiția țigănească, nu se face un testament scris, legalizat la notar, ci moștenirea este „împărțită” prin viu grai.  Rolul de lider al clanului Duduienilor ar urma să fie preluat de unul dintre frații lui, care tocmai a revenit de peste hotare, unde locuia de ani buni. (NU RATA: EXCLUSIV. FLORIN SALAM A FOST AZI-NOAPTE ÎN CASA LUI EMI PIAN ȘI A CÂNTAT PENTRU RUDELE ÎNDOLIATE)

Principalul suspect, arestat preventiv pentru 30 de zile

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, tânărul în vârstă de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe interlopul Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, după o decizie a judecătorilor Tribunalului București. El fusese reținut, în aceeași zi, pentru 24 de ore, fiind suspectat de omor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent