Intră zilnic în clasamentele BLAST pentru premii de 5.000 dolari!

Publicat: 22/04/2021 | 18:47

Există turnee de poker normale, turnee turbo, turnee hyperturbo. Și mai există Blast, turnee contra-timp, cu premii-surpriză, create să te umple de adrenalină. Până pe 6 iunie, jucătorii români sunt invitați la o nouă promoție marca 888: premii zilnice de 5.000 de dolari, în clasamentele Blast!

Turneele BLAST au fost create de 888poker pentru jucătorii în căutare permanentă de senzații tari, având o structură de Sit & Go super-turbo cu doar 3 jucători. În plus, suma maximă ce poate fi câștigată rămâne un mister până la începerea jocului și variază între x2 și x10.000 valoarea buy-in-ului (0,1$, 1$, 5$, 15$ sau 30$). După debutul turneului, cronometrul BLAST începe numărătoarea inversă, iar când expiră timpul, jucătorii rămaşi trebuie să mizeze all-in până rămâne un singur câştigător.

Acum, jucătorii 888poker au un motiv în plus să încerce magia BLAST: până pe 13 iunie, pe lângă premiile ce le revin la finalul fiecărei mese de poker, pot câștiga în plus 2.500 lei în fiecare zi, în cadrul noii campanii Clasamentele BLAST!

Participare complet gratuită

Orice jucător cu cont pe 888poker se poate înscrie într-unul dintre cele 2 clasamente (cu 10 sau cu 30 de jocuri), sau chiar în amândouă! Practic, în funcție de clasamentul ales, primele 10/ 30 de jocuri vor conta pentru punctele acordate în fiecare zi: jucătorii primesc 2 puncte pentru locul 1 și 1 punct pentru locurile 2 și 3, iar punctajul obținut este înmulțit cu un multiplicator stabilit aleatory. La miezul nopții, se trage linia și primii clasați primesc automat premii de până la 2.500 lei, în valoare totală de 5.000 de dolari! Iar premiile sunt pentru toate gusturile, de la tichete la turnee, FreePlay la cazino, Pariuri Sportive.

Practic, indiferent de miza jucată și fără să fie nevoit să îndeplinească nicio condiție suplimentară, orice jucător poate câștiga zilnic 2.500 de lei! Intră în cursă și bucură-te de o experiență plină de adrenalină!