Într-un final, Vulpița a ales între amant și soț! Alături de cine va trăi de azi înainte

Publicat: 28/02/2020 | 19:03

Într-un final, Vulpița a ales între amant și soț! După ce Marian a venit în emisiunea ”Acces Direct și i-a adus flori Veronicăi, tânăra a promis că azi le va da un răspuns bărbaților din viața ei și va hotărî alături de cine va trăi de azi înainte.

În cadrul emisiunii de ieri, Marian i-a adus flori Vulpiței și a încercat să o recucerească. Au fost discuții aprinse între Viorel și Marian. Ba chiar, la un moment dat, tatăl Vulpiței a intrat, în direct, în emisiune şi a avut un dialog destul de dur cu ginerele său. Acesta l-a acuzat că ascunde banii de fiica sa şi că nu este corect faţă de aceasta. Ba chiar a precizat că i-ar plăcea mai mult ca fata lui să-l accepte pe Marian.

Ei bine, Vulpița a ales și le-a dezvăluit telespectatorilor pe cine a ales. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNII SUNT REVOLTAȚI! CE JOB SUSȚINE CĂ ARE VULPIȚA. UNDE ZICE CĂ LUCREAZĂ “VEDETA” DE LA ANTENA 1)

”În niciun caz nu merg cu Marian. Eu nu-l ascult pe tata. Eu nu vreau cu Marian”, a spus Veronica.

Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii. (VEZI ȘI: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! ESTE SAU NU VIOREL TATĂL FETIȚEI VULPIȚEI?)

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.