Într-o noapte au auzit zgomote ciudate în fața ușii de la intrare. Ce au văzut a doua zi pe camerele de supraveghere i-a șocat: ”Înfiorător!”

Publicat: 06/01/2020 | 08:50

O familie a avut parte de o experiență șocantă după ce, într-o noapte, s-au auzit zgomote la ușa de la intrare. Soții nu au reacționat, nu au mers să verifice care sunt motivele acelor zgomote, însă dimineață, atunci când au privit înregistrarea de pe camerele de luat vederi amplasate în exteriorul locuinței, au avut un șoc.

Imaginile au surprins o femeie care a coborât dintr-o mașină, apoi s-a îndreptat către ușa locuinței lor. Un bărbat de culoare a coborât, la rândul său, din respectiva mașină, a venit după femeie și a început să o lovească, fără milă, cu pumnii și cu picioarele. Apoi a tras-o de păr și a obligat-o să urce în mașină.

Scena violentă s-a petrecut în Las Vegas, iar polițiștii au deschis o anchetă, încercând să identifice atât bărbatul, cât și femeia. Totuși, conform news.sky.com, polițiștii nu au reușit, până acum, să descopere niciun indiciu ajutător.