Întorsătură de situație în cazul lui Gheorghe Dincă. ‘„Regretă şi ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă”

Publicat: 07/01/2020 | 15:09

În ultima perioadă Gheorghe Dincă își schimbă declarațiile aproape zilnic. Dacă în urmă cu câteva zile a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, azi s-a răzgândit din nou și a mărturisit regretul față de cele întâmplate și părerea de rău că fetele nu mai sunt în viață. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA INSISTĂ CA WHAT’S UP SĂ URMEZE UN PROGRAM DE TERAPIE PENTRU…)

Avocatul lui Dincă, Claudiu Lascoschi a declarat că Gheorghe Dincă își asumă faptele, însă vrea o pedeapsă mai mică. ”El practic nu își dorește să fie pus în libertate. Nu știu dacă ar fi vorba de a fi sau nu în siguranță, dar nu consideră nici el că ar putea fi pus în libertate, de aceea el se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. Urmărește o pedeapsă mai mică, atâta tot”, a spus avocatul său. (VEZI ȘI: CE LOVITURĂ! GHEORGHE DINCA NU VREA SĂ FIE PUS ÎN LIBERTATE! ANUNȚUL FĂCUT DE AVOCATUL CRIMINALULUI DIN CARACAL: “URMĂREȘTE O…”)

Au existat zvonuri conform cărora Gheorghe Dincă refuză mâncare din arest, este bolnav și a fost agresat. Avocatul nu a confirmat aceste lucrui. A precizat doar că ultima dată când a vorbit cu acesta nu era bolnav și nu știe dacă a refuzat mâncarea sau nu.  Nici despre presupusele agresiuni ale clientului său nu a putut spune nimic, susținând că nu are informații legate de această temă.

În ceea ce privește remușcările pe care Dincă le-ar avea, Claudiu Lascoschi a declarat că ele sunt reale și bărbatul regretă moartea tinerelor.

”Nu ştiu dacă se teme de reacţia societăţii, dar asumându-şi ce a făcut, el regretă şi ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă”, a declarat avocatul