Interzis cardiacilor! Primele imagini cu posteriorul tunat al Biancăi Drăgușanu. VIDEO

Publicat: 04/06/2020 | 18:08

Internetul a luat-o razna, după ce Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini cu noul ei posterior tunat. Vedeta știe cum să-și pună fanii pe jar, nu glumă!

Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Blondina trage din greu la sală pentru un trup sculptat, a adoptat un stil de viață sănătos, însă… a apelat și la bisturiu pentru a arăta ca-n reviste.

Bianca și-a dorit să aibă un posterior bombat așa că a trecut pragul medicilor esteticieni pentru a-și îndeplini dorința. Și, ce-i drept, arată BOMBĂ! E vară, e soare, așa că… dis-de-dimineață, vedeta s-a gândit să se relaxeze la piscină și să profite de vremea călduroasă. (CITEȘTE ȘI: DESCOPERIREA ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN TELEFONUL LUI ALEX BODI. S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE DE A SE DESPĂRȚI DEFINITIV)

Fosta soție a lui Alex Bodi a publicat mai multe imagini cu noul ei posterior și a reușit să-și zăpăcească fanii. Formele apetisante i-au lăsat muți pe bărbați și au stârnit invidia femeilor.

Primele imagini cu posteriorul tunat al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a ars buchetul de trandafiri primit de la Alex Bodi

Luni, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe Instagram cu un gest imprevizibil. Frumoasa blondă a postat câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. După ce a analizat bilețelul care a însoțit buchetul, vedeta a făcut un gest incredibil. În doar câteva secunde a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri.

Deși nu menționează din partea cui au venit superbele flori, toate indiciile spun că expeditorul ar fi Alex Bodi. Având în vedere reacția vedetei și faptul că pe fundal se pot auzi versurile „Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/ Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-și mai ajunge nimic” din piesa Deliei, mesajul Biancăi pare destul de clar. (NU RATA: AVEM DETALIILE DESPĂRȚIRII “DEFINITIVE” DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “NU S-AU ÎNȚELES DELOC ÎN IZOLARE ȘI…”)

Nu s-a întâmplat nimic. A ars. Nu mă interesează subiectul și nici actorii. Ei nu fac parte din filmul meu. Nu comentez mai mult”a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.