Internetul a luat-o razna! Cum s-a afișat Daniela Crudu, pe balcon, în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 29/03/2020 | 18:52

Internetul a luat-o razna! Cum s-a afișat Daniela Crudu, pe balcon, în plină pandemie de coronavirus. Fanii au rămas muți de uimire.

După ce a încasat o bătaie soră cu moartea de la iubitul ei croat, Daniela Crudu își revine încet-încet. Așa cum ne-a obișnuit, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, bruneta a lăsat trecutul în spate și merge mai departe. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU, DIN NOU ACTIVĂ PE REȚELELE DE SOCIALIZARE! FOSTA ASISTENTĂ TV ARATĂ MAI FRESH CA NICIODATĂ DUPĂ BĂTAIA DE LUNA TRECUTĂ FOTO)

În plină pandemie de coronavirus, izolată la domiciliu, Daniela Crudu a profitat de vremea deosebit de caldă și a ieșit pe balcon. Însă… nu oricum! Îmbrăcată într-un maoiu roșu, ce îi punea în evidență busutul generos și o pereche de pantaloni minusculi, vedeta i-a înnebunit pe internauți cu formele sale.

”Bronz pe balcon  #carantina #stamacasa #quarantine #stayhome 

Daniela Crudu, apariție sexy pe balcon în plină pandemie de coronavirus

Daniiela Crudu a avut o relație toxică cu croatul

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia.  Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine. (VEZI ȘI: TOPUL VEDETELOR PE CARE LE-AM PRINS CU ÎNGHEȚATA ÎN GURĂ! CUM ȘI-AU ARĂTAT “ABILITĂȚILE” ANTONIA, DANIELA CRUDU, RAMONA GABOR ȘI…)

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”. Mai mult decât atât, iubitul Mădălinei Pamfile este cel care a sărit în ajutorul croatului imediat după incident.