Internetul a luat-o razna! Cum arată Anamaria Prodan în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos

Publicat: 17/03/2020 | 10:33

Internetul a luat-o razna! Cum arată Anamaria Prodan în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos. Vedeta a publicat imaginea incendiară pe contul ei de Instagram.

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Vedeta știe să-și pună atuurile în evidență și… nu și-a câștigat degeaba apelativul de ”sexy-impresară”. Anamaria Prodan a reușit să dea jos câteva kilograme bune și este mândră de noile ei forme.

Așa că… sexy-impresara nu ezită să-și arate corpul în toată splendoarea lui. Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie lângă piscina casei sale din Dubai, iar fanii n-au contenit cu laudele atunci când i-au văzut formele fără cusur. (VEZI ȘI: CUM ÎȘI PROTEJEAZĂ ANAMARIA PRODAN FAMILIA ÎMPOTRIVA INFECȚIEI CU NOUL CORONAVIRUS: ”VIAȚA TREBUIE SĂ MEARGĂ ÎNAINTE!”)

Anamaria Prodan arată spectaculos după ce a slăbit

Ce dietă ține Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme. (VEZI ȘI: N-O SĂ UIȚI NICIODATĂ CE AI VĂZUT! ANAMARIA PRODAN A PURTAT CEA MAI CURAJOASĂ ROCHIE LA O PETRECERE MONDENĂ)

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.