Internetul a luat-o razna! Antonia s-a fotografiat cu posteriorul la vedere

Publicat: 14/02/2020 | 16:43

Internetul a luat-o razna! Antonia s-a fotografiat cu posteriorul la vedere și i-a transmis un mesaj iubitului ei, Alex Velea.

Fără doar și poate, Antonia este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista are o siluetă de invidiat și, ce-i drept, nici n-ai spune că e mămică! Pe lângă faptul că este înzestrată de Mama Natură, cântăreața a adoptat un stil de viață sănătos și merge aproape zilnic la sală pentru a-și menține formele de vis.

Conștientă de atuurile sale, Antonia nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Așa cum s-a întâmplat și astăzi. De Ziua Îndrăgostiților, artista a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o lenjerie de culoare roșie, cu posteriorul la vedere. Antonia i-a transmis și un mesaj lui Alex Velea în această zi specială. (CITEȘTE ȘI: LA CE VÂRSTĂ FRAGEDĂ ȘI CU CINE ȘI-A PIERDUT ANTONIA VIRGINITATEA: „NU A FOST DELOC OK”)

Antonia, cu posteriorul la vedere

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic şi Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.