Internetul a luat-o razna! Antonia, ipostază HOT pe plaja din Maldive

Publicat: 06/05/2021 | 20:38

Internetul a luat-o razna! Antonia a plecat într-o vacanță romantică cu Alex Velea, iar iubitul ei a surprins-o în ipostaze HOT pe plaja din Maldive.

Și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță binemeritată într-o destinație exotică, Maldive! Antonia și Alex Velea au simțit nevoia de o pauză, așa că se relaxează acum și se bucură de mare, soare și plajă. Fără doar și poate, artista este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc! Conștientă de atuurile sale, Antonia nu ezită să se pozeze în ipostaze năucitoare. (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA, DECLARAȚIE DE IUBIRE IMPRESIONANTĂ DE ZIUA IUBITEI SALE! CU LACRIMI ÎN OCHI, ANTONIA A REACȚIONAT ÎN PUBLIC LA GESTUL PARTENERULUI EI DE VIAȚĂ)

Îmbrăcată în costume de baie, formate din două piese, vedeta a făcut furori în rândul internauților. Alex Velea a surprins-o pe mama copiilor lui în cele mai incendiare ipostaze, pe plaja din Maldive iar fanii au înroșit butonul de like.

Antonia a făcut furori în rândul internauților (sursa FOTO: Instagram)

Antonia are o siluetă de invidiat

Nici n-ai spune că e mămică a trei copii! Antonia are niște forme care ar stârni invidia oricărei femei. Însă… pentru a avea un trup sculptat, artista trage din greu la sală și adoptă un stil de viață sănătos. Are un meniu bine pus la punct, însă mai are parte și de cheat days.

Totodată, Antonia recunoaște că a fost înzestrată de Mama Natură și cu o genă bună. (VEZI ȘI: ANTONIA ȘI EMA UTA, PARTY PE TRAPANELELE LUI VELEA)

”Mi-am revenit în formă destul de rapid după sarcină pentru că am făcut sport cu antrenorul meu şi am făcut sport şi acasă singură. În plus, am grijă de fiecare dată să mănânc sănătos- piept de pui la grătar cu orez şi salată, broccoli, legume, în general. Bineînţeles, ca orice om mai şi cedez, mai mănânc şi dulciuri, dar în mare, mă ţin de acest regim. Recunosc că mă ajută şi moştenirea genetică”, mărturisea Antonia.