Internetul a luat-o razna! Anna Lesko a stârnit un nou val de critici cu ultima fotografie publicată. Detaliul rușinos care i-a scăpat

Publicat: 05/03/2020 | 10:42

Internetul a luat-o razna! Anna Lesko a stârnit un nou val de critici cu ultima fotografie publicată. Fanii au rămas mască când au văzut în ce ipostază a fost surprinsă artista.

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. De fiecare dată, însă, atunci când postează, pe contul ei de Instagram, fotografii mai ”aparte”… fanii o iau razna!

Recent, Anna Lesko s-a lăsat fotografiată într-un costum de scenă, pe canapea, în casa în care s-a mutat și face renovări, într-o poziție care a pus pe jar suflarea masculină. Însă, un mic detaliu i-a scăpat artistei: i se vedeau părțile intime. Acest lucru a stârnit și un val de critici.

”Lipsă de inspirație. Ne descurcam cu ce avem…”, ”Te pregătești de clismă ?

Anna Lesko, ipostază incendiară pe Internet

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat.  Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului.

De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam. (VEZI ȘI: IMAGINI DIN INTIMITATE CU ANNA LESKO, FĂCUTE PUBLICE! A FOST FILMATĂ DEZBRĂCATĂ, ÎN BUCĂTĂRIE)

„Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut, casatoria era o institutie mai pragmatica,,dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chestiune economica, ca un parteneriat pe viata, unde respectul prima iar dragostea, chipurile, aparea pe parcurs. Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa „o veni sau nu la mine astazi”)). 

Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei (n.r. fiului ei), rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare.”, a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.