Internată la “Matei Balș”, vedeta Playboy infectată cu COVID-19 s-a fotografiat pe patul de spital! “I s-a zis să bea apă de la toaletă! ”Cum arată acum vedeta

Publicat: 11/04/2020 | 12:13

Roxana Marinescu-Schwartz este prima vedetă din showbiz-ul românesc care a fost diagnosticată cu COVID-19. Fosta vedetă Playboy, care este soția unui celebru medic estetician, a fost internată la ”Matei Balș” din Capitală, unde se află în prezent. Femeia pare că se simte bine dacă ținem cont că nu a ratat ocazia și s-a pozat pe patul de spital.

(NU RATA: ILIE NĂSTASE PLANIFICĂ NUNTA ANULUI ÎN IZOLARE)

Internată de patru zile, Roxana Marinescu-Schwartz nu arată deloc rău pentru o persoană infectată cu COVID-19. Are, totuși, o problemă: mâncarea din spital nu este deloc pe gustul ei!

A mâncat o felie de parizer toată ziua. Nici apă nu are, i s-a zis să bea de la toaletă”, a declarat pentru gandul.ro Victor Schwartz, soțul Roxanei.

(VEZI AICI: L-AM GASIT PE MEDICUL ACUZAT DE CRIMA ORGANIZATA! E DAT DISPARUT, DAR EL DECLARA: “N-AM FUGIT DIN TARA! SUNT BINE MERSI AICI!”)

Împreună cu copilul lor, Roxana și Victor Schwartz au fost plecați, în urmă cu o lună, în Israel, după care în Grecia. Vedeta a fost testată pozitiv acum câteva zile, în timp ce rezultatul soțului a fost negativ.

“A întâmpinat mici dificultăți respiratorii și…”

Victor Schwartz, renumitul medic estetician, a vorbit, în premieră, despre situația mai puțin plăcută în care se află soția lui.

Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, a declarat Victor Schwartz, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.