Interlopul ilfovean suspectat că și-a omorât iubita a fost lăsat în libertate. “I-am dat două palme” + “A căzut de pe targă și…”

Publicat: 01/04/2020 | 16:00

Interlopul ilfovean bănuit că și-ar fi ucis în bătaie iubita a fost lăsat în libertate de judecătorii Tribunalului Ilfov. Anchetatorii ceruseră înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul lui Alexandru Iordan. În primă fază, Judecătoria Buftea a admis cererea formulată de parchet, dar decizia definitivă a fost în favoarea lui Iordan. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut detalii exclusive din anchetă. (VEZI ȘI: Unul dintre cei mai periculoși interlopi din Ilfov, suspectat că și-a omorât iubita. „A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart splina în ea, i-a rupt coastele și…”)

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Alexandru Iordan ar fi oferit explicații halucinante în legătură cu starea extrem de gravă în care a ajuns la spital iubita lui. „Eu i-am dat două palme”, ar fi fost spusele interlopului din Chiajna, care ar fi găsit și o justificare incredibilă pentru nenorocirea fetei. „A căzut de pe targă când au dus-o la spital”, ar fi adăugat Iordan.

Ce au decis magistrații

În urmă cu o săptămână, Judecătoria Buftea a admis cererea procurorilor de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv cu privire la inculpatul Iordan Nicolae Alexandru, pe o perioadă de 30 zile”.

Interlopul a contestat însă decizia și a avut câștig de cauză la Tribunal. (NU RATA: Am pus mâna pe mărturia interlopului-ucigaș din Piața Constituției)

„Desființează încheierea contestată şi rejudecând: Respinge ca nefondată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Iordan Nicolae Alexandru. În baza art. 275 alin. 3 C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au decis magistrații Tribunalului Ilfov.

Alexandru Iordan și iubita lui

Tânăra le-ar fi spus medicilor că a căzut în baie

Alexandru Iordan s-a predat, în 22 martie, la poliție, după ce iubita lui a fost declarată decedată la Spitalul Universitar București. Tânăra ajunsese acolo în stare gravă, dar le spusese medicilor că… a căzut în baie.

Potrivit surselor Departamentului Anchete Speciale (D.A.S.) ale CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, fata fusese adusă la Spitalul Universitar București cu multiple traumatisme la cap, coaste rupte și splina distrusă. Chiar și în această stare gravă, tânăra era conștientă și ar fi apucat să le spună medicilor că totul s-ar fi întâmplat din cauza unei căzături în baie. Cu toate acestea, polițiștii ar fi făcut verificări, dar iubitul fetei nu a fost reținut, la momentul respectiv.

Ulterior au început cercetări pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar principalul suspect este Alexandru Iordan, din Chiajna. Surse din anturajul cuplului au declarat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că motivul pentru care interlopul ar fi recurs la violență extremă ar fi fost gelozia.

Mama victimei, mărturie cutremurătoare

„A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart splina în ea, i-a rupt coastele și i-a făcut hematom cât 50% din creier, a dus-o la spital prea târziu și a intrat în comă profundă, cu toate insistențelor doctorilor, din noaptea aceea, fata mea a murit (…) Rog să se cerceteze în amănunt deoarece eu, mama ei, am stat la ușile spitalului și nimeni nu mi-a spus nimic concludent, să nu mai dau șanse copilului meu.

Nimeni, până azi, când, dorind să cer copie după fișa copilului, să merg la alți specialiști pentru păreri, cei de la spital mi-au dat cumplita veste că fiica mea, la ora 07.55, a decedat”, a scris mama victimei, îndurerată, pe Facebook.

Implicat în dosarul Ciorogârla

Alexandru Iordan, care provine dintr-o familie înstărită – ce deține inclusiv o herghelie – a fost implicat în mai multe episoade controversate, cel mai cunoscut fiind dosarul armelor furate de la Ciorogârla. De asemenea, cu câteva luni în urmă, un consilier județean l-a acuzat pe același Iordan că l-a atacat, în mașină, cu toporul.

„Mă îndreptam spre domiciliu, ora 18.30. Pe o stradă lăturalnică, la aproximativ 500 de metri de casă, am fost blocat de o maşină neagră, condusă de Iordan Alexandru, un membru al Clanului Iordan. În depăşirea lui, am avut o discuţie. Ei, în urmă cu două săptămâni, au mai făcut un gest asemănător. Au bătut un coleg PNL, după o şedinţă de Consiliu Local, în care s-a ales un nou viceprimar al comunei Chiajna.

Toate aceste lucruri se petrec datorită primarului care vrea să ţină comuna sub control, cum spune domnia sa, de 26 de ani. M-au atacat cu topoare, săbii, cuţite, bâte. M-au alergat, mi-au spart maşina. Mi-au speriat familia, copiii”, a susținut Constantin Ofițeru, consilier PNL, într-o intervenție telefonică la Antena 3. Lui Iordan i s-a deschis un dosar penal pentru agresiune, în acest caz, însă judecătorii au decis că nu este nevoie ca interlopul să fie arestat. (NU RATA: Cum au acționat de fapt ”fratele” lui Pepe & complicii în cazul măcelului din Piața Constituției)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)