Interlopul care l-a măcelărit pe Bebino, surprins în arest într-o ipostază jenantă

Publicat: 09/12/2020 | 08:37

Interlopul care l-a măcelărit, la începutul anului, pe temutul Bebino, unul dintre liderii grupării Sportivilor, a fost surprins, în arest, într-o ipostază jenantă.

Lumea interlopă a fost în stare de șoc la începutul acestui an, după ce Bebino și Joe s-au ”măcelărit” în plină stradă și au ajuns în stare gravă la spital. Ulterior, Cezar Petcu s-a predat la Poliție, unde a fost interogat, iar apoi a primit mandat de arestare.

Potrivit Spynews, polițiștii au detectat, cu un aparat special, semnal din celula în care se afla interlopul. În urma perchezițiilor, însă nu s-a găsit nimic. Cezar Petcu a fost dezbrăcat la piele, însă nu era nici urmă de telefon. În acel moment, însă, unul dintre oamenii legii i-au cerut deținutului să se lase pe vine. Cezar Petcu și-a ascuns telefonul… în anus. Incidentul incredibil a fost trecut într-un raport, care a fost înaintat conducerii Arestului Central al Poliției Capitalei.

Bebino, ”măcelărit” în plină stradă

Bebino și Joe, înconjurați de gărzile lor, s-au ”încins” în cunoscuta ”Groapă” de pe Șoseaua Petricani, iar rezultatul a fost devastator pentru primul. Ajunși în ”Groapă”, cei doi au avut un schimb de replici, apoi au răbufnit. Bebino a fost ”măcelărit” de ”Joe” și de oamenii lui. S-a ridicat, totuși, de pe trotuar, a folosit geaca de pe el drept garou pentru rana de pe coapsă, a luat o mașină și a ajuns la spital. A ieșit „șifonat” rău, fără un deget, cu multiple tăieturi de sabie. Medicii s-au îngrozit când l-au văzut.

A ieșit din spital după două zile, dar a ”aterizat” imediat la Poliție, fiind reținut pentru mai multe capete de acuzare. Ulterior, Cezar Petcu s-a predat la Poliție, unde a fost interogat, iar apoi a primit mandat de arestare. Prieten și vecin cu Cezar Petcu, Mohamed s-a predat, la rândul lui, la poliție. El a fost acuzat că ar fi dat cu briceagul în Bebino.