Interlopul care face „legea” în Occident prin trafic de carne vie, victima coronavirusului! S-au luat măsuri drastice

Publicat: 26/02/2020 | 11:13

Printre victimele virusului ucigaș Covid-19 se numără și unul dintre cele mai periculoase personaje din lumea interlopă! Este vorba despre nimeni altul decât Florin Ghinea, alias Ghenosu, interlopul român care a băgat spaima în Occident prin afacerile sale cu trafic de carne vie. 

De numele lui Ghenosu se leagă cele mai mari nenorociri: crime și tot felul de infracțiuni, care mai de care mai grele. Ghenosu a fost prins de polițiștii britanici și aduc în România în lanțuri și a fost, mai apoi, plasat în spatele gratiilor de la Penitenciarul Rahova. Deși traiul din pușcărie nu părea că îi pune mari probleme, izbucnirea epidemiei de coronavirus l-a făcut pe Ghenosu să vadă viața cu alți ochi.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, interlopul român a fost vizat de un ordin intern emis de Adminstrația Națională a Pentenciarelor, potrivit căruia toți deținuții români ce au ajuns în țară din străinătate să fie băgați de urgență în carantină.

Din cauza faptului că în Marea Britanie deja au fost confirmate 4 cazuri de persoane infectate cu coronavirus, Ghenosu a trebuit să fie băgat în carantină și supravegheat cu mare atenție. Tot sursa citată informează că interlopul a fost obligat să poarte mască și a fost izolat de colegii de celulă.

„Persoanele extrădate, care provin din zone cu risc epidemiologic crescut vor fi cazate separat… De asemenea, vor beneficia de circuit și activități separate față de ceilalți deținuți. Pe perioada carantinei, aceștia vor purta măști chirurgicale și vor avea acces permanent la produse de igienă persolală, fiind sfătuiți să le foloseacă cât mai des” se arată în ordinul emis de Adminstrația Națională a Pentenciarelor.