Interlopul Bebino, ținta unui nou atac mafiot. Polițiștii au deschis un dosar penal

Publicat: 25/04/2021 | 09:29

Interlopul Bebino a fost ținta unui nou atac mafiot. Polițiștii au deschis un dosar penal, după ce acesta a mers la Secția 26 pentru a depune plângere.

Un fost boxer, cunoscut în cartier sub numele de „Tyson”, a mers, înarmat cu un topor, la poarta casei părintești ale lui Bebino, din Berceni. Bărbatul i-a ”invitat” afară atât pe interlop, cât și pe tatăl acestuia ca să-și regleze conturile. (CITEȘTE ȘI: JOE, „MĂCELARUL” LUI BEBINO, CERE SĂ FIE ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE PE MOTIVE DE BOALĂ, ÎNSĂ A REFUZAT EXPERTIZA MEDICO-LEGALĂ)

Bebino a chemat de urgență polițiștii, iar fostul boxer a plecat înainte să ajungă oamenii legii. Bărbatul înarmat, însă, avea în plan să-i lovească pe amândoi.

„Am luat un topor mare cât mine. Cu el m-am dus la poarta lor. Nu a ieșit niciunul. În schimb, au sunat la 112. Dădeam cu toporul în poartă când am auzit sirenele și am plecat”, a spus Tyson pentru Spynews. (VEZI ȘI: BEBINO A SCĂPAT DIN ARESTUL LA DOMICILIU! CE CONDIȚII I-AU PUS MAGISTRAȚII)

Atât Bebino, cât și tatăl său au mers la secția de Poliție 26 din Capitală și au deplus plângere. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru amenințare, iar timp de trei zile au păzit locuința. În ceea ce-l privește pe Bebino, care anul trecut a fost implicat într-un ”măcel”, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu aceea a controlului judiciar. Cu alte cuvinte, Marius Emil Alecu, pe numele adevărat, este liber.