Interlopii din Bârlad, amenințați de celebrul Bebino pe ritmuri de manele

Publicat: 01/02/2020 | 08:55

Interlopii nu se exprimă numai prin pumni sau arme contondente, ci se folosesc și de piese muzicale – ritmul de manea fiind preferat – pentru a-și transmite mesajele amenințătoare. Iată că ”umflarea mușchilor” pe YouTube sau Facebook devine, încetul cu încetul, o modă, iar interlopii și-au dat seama, la rândul lor, că mediul online este o adevărată ”scenă” unde prestațiile pot înregistra vizualizări ”fără număr”.

Este și cazul lui Bebino, cel care a trecut prin momente realmente dificile după ce a fost tăiat în plină stradă, iar ulterior s-a hotărât să ”rupă gura târgului” și să trimită ”săgeți” către interlopii… din Bârlad. Potrivit vremeanoua.ro, nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, iar Bârladul – cu tot cu interlopii din oraș – s-a poziționat, strategic, pe harta lumii underground.

”Am ajuns mondiali. Interlopii nostri de la Bârlad sunt spaima bucurestilor. Vi-l mai amintiti pe celebrul Bebino, celebrul interlop cu degetele tãiate si tãiat de rivali precum porcul la Crãciun? Ei cine credeti cã l-a caftit? Interlopii nostri de la Bârlad, care si-au luat numele de la femeile cu care s-au însurat. Presa a dat-o pe clanul sportivilor sau alte gãsti celebre, dar realitatea este alta. Ai nostri din judet au fost cei care i-au fãcut felul. Dovada e maneaua pe care a postat-o Bebino pe Facebook, în care zice de toti interlopii din Bârlad care i-au fãcut buzunare: de albisor, de Botez, de alde Baqlhaci si tot neamul lor. Bravo lor, iaca avem cu ce ne mândri. Exportãm interlopi la Bucuresti. Am spune cã au fugit de teama politistilor din Bârlad, dar se supãrã domnu’ Bâgu si nu vrem sã-l enervãm, cã ne dã si el în judecatã precum Bejinaru”, anunță sursa citată mai sus, alăturând pamfletului și respectivul videoclip.