Întâmplare halucinantă în județul Cluj. Un bărbat de 59 de ani a fost prins de polițiști în timp ce întreținea raporturi intime cu o… cățelușă

Publicat: 05/02/2020 | 10:01

La data de 2 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Luna au fost sesizați – prin apel 112 – cu privire la faptul că un bărbat întreține raporturi sexuale cu cățelușa pe care o deține.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare.  Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie a.c., a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat.

Polițiștii – însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei – s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor. În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda.

În cauză se continuă cercetările, polițiștii demarând cercetări pentru comiterea infracțiunii de ,,rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004.