Întâlnire surprinzătoare între Nasrin Ameri și Gigi Becali în noaptea de Înviere: „La un moment dat…”

Publicat: 19/04/2020 | 13:01

Gigi Becali a împărțit Lumina Sfântă credincioșilor în noaptea de Înviere așa cum a promis. Printre cei norocoși s-a aflat și Nasrin Ameri, vedeta postului TV Antena Stars.

Concret, Nasrin s-a întâlnit cu patronul FCSB în zona bisericii pe care acesta o frecventează. Și, ce să vezi, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu le-a dat tuturor din zonă lumânări aprinse cu Lumina sfântă de la Ierusalim.

Cum a decurs întâlnirea

Vedeta a explicat că totul a început ca o întâlnire total spontană. Gigi Becali a fost cel care a insistat să îi ofere în dar o lumânare binecuvântată.

„Mă aflăm în Pipera, în dreptul bisericii la care Gigi Becali obișnuiește să meargă la slujbe. La un moment dat, o mașină iese din curtea bisericii, la volan era chiar el. Inițial, am vrut să îi fac semn că poate să treacă, dar mi-a luat-o înainte, spunându-mi că vrea să îmi ofere o lumânare cu lumina sfânta”, a explicat prezentatoarea „Star Matinal de Weekend”, pentru Spynews.ro.

Bineînțeles, cei din jur n-au rămas indiferenți. S-a stârnit curiozitate, iar Gigi Becali a ținut să le dea lumânări și altor oameni.

„Am acceptat, i-am mulțumit și nu a durat mult până când și alți participanți la trafic au primit lumânări de la Gigi”, a mai spus Nasrin.