Întâlnire de gradul zero! Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp au fost la aceeași petrecere. Detaliul care le-a scăpat tuturor

Publicat: 03/01/2021 | 20:47

Carmen de la Sălciua și Daniela, actuala iubită a lui Culiță Sterp au fost prezente la aceeași petrecere. Totul se întâmpla în urmă cu mai bine de un an, în luna octombrie din 2019, atunci când sora lui Culiță Sterp, Ileana, s-a căsătorit.

Potrivit WOWbiz.ro,  cele două femei din viața artistului au fost prezente la nunta fastuoasă organizată de Ileana. La vremea respectivă Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp încă formau un cuplu. Cei doi numai ce se împăcaseră și încercau să își reconstruiască relația. Se pare că la același eveniment a fost prezentă și Daniela, actuala iubită a artistului. (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE! CE DECLARAȚIE DE DRAGOSTE I-A FĂCUT IUBITA, ÎN FAȚA TUTUROR)

Pe pagina de Instagram a Danielei au fost postate câteva fotografii de la petrecere, făcute chiar în același loc în care Carmen și Culiță Sterp au făcut public faptul că s-au împăcat. Surpiza a venit câteva luni mai târziu, atunci când cei doi s-au despărțit definitiv, iar Culiță și-a oficializat relația cu Daniela.

Culișă Sterp o să devină tătic

Timpul a trecut, iar acum Culiță Sterp pare că a uitat definitiv de Carmen de la Sălciua. Mai mult, artistul se pregătește să devină tătic. Se pare că Daniela este însărcinată în patru luni și așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul lor copil. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A SPUS CĂ IUBITA LUI CULIȚĂ STERP ESTE ÎNSĂRCINATĂ: „RELAȚIILE TOXICE NU DUREAZĂ”)

Prin toată această experiență, Daniela va trece singură, având în vedere că iubitul ei va pleca în curând în Republica Dominicană, pentru a participa la show-ul Survivor România.