Întâlnire cu surprize! Un bărbat a crezut că va avea parte de o seara romantică, însă partenera sa a avut alte planuri

Publicat: 19/04/2021 | 18:30

Povestea unui bărbat a devenit virală. Acesta a crezut că va merge la întâlnire cu o fată pe care numai ce o cunoscuse, însă a avut parte de o adevărată surpriză. Partenera sa și-a făcut alte planuri și a chemat o mulțime de pretendenți.

Un tânăr a împărtășit pe rețelele de socializare întâlnirea de coșmar de care a avut parte. Acesta vorbea de câteva zile cu o tânără pe Hinge, o aplicație de dateing, iar după câteva conversații au stabilit să meargă la o întâlnire. Bărbatul s-a pregătit temeinic, însă când a ajuns la locul întâlnirii a avut parte de o surpriză de proporții. (CITEȘTE ȘI: NOTA DE PLATĂ CARE A DEVENIT VIRALĂ! DETALIUL CARE A ENERVAT-O LA CULME PE CLIENTĂ. „LIPSĂ DE RESPECT”)

În loc să fie întâmpinat de tânăra cu care vorbise, acesta a fost așteptat de alți patru bărbați. Se pare că partenera lui a luat în serios faptul că își dorește un iubit așa că și-a dat întâlnire cu toți cei 16 bărbați pe care i-a cunoscut prin intermediul aplicației.

Tânăra nu a vurt să piardă timpul cu mai  multe întâlniri nereușite așa că i-a invitat pe toți pretendenții la o întâlnire de grup, pentru ca alegerea să fie mult mai ușoară.

Postarea a devenit virală

Ajuns la întâlnirea de grup, bărbatul a fost șocat de ce a văzut. Așa că a decis să filmeze un TikTok și să împărtășească întâmplarea lui.

„După cum știți, nu mă prea pricep la întâlniri, dar am decis să merg la una pentru prima dată în peste un an și s-a întâmplat – apropo nu este o glumă „, a spus tânărul.

Apoi, i-a filmat pe toți cei prezenți. A oprit cadrul asupra primilor patru bărbați pe care i-a văzut, iar apoi a filmat-o pe femeie car supune:

„I-am invitat pe toți cei cu care m-am potrivit pe Hinge, așa că iată-vă cu toții aici. Sper să vă înțelegeți”, a spus tânăra.

 

Sursa foto: TikTok