Însărcinată în 9 luni, Flavia Mihășan a ajuns la medic înainte de Paște: “L-am văzut pe bebe, mă minunez în continuare”. Veștile primite despre micul ei prinț pe care îl poartă în pântece

Publicat: 01/05/2021 | 16:30

Însărcinată în 9 luni, Flavia Mihășan a avut recent programată ultima ecografie și nu a ratat ocazia de a imortaliza momentul în care a fost alături de doctorița care i-a fost alături din prima zi de când a aflat că urmează să devină din nou mămică. După ce a ieșit din cabinetul medical, fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a împărtășit pe Instagram ce vești a primit despre micul ei prinț pe care îl poartă în pântece.

Flavia Mihășan, ultima ecografie înainte să nască

Potrivit mărturiilor coregrafei, bebelușul ei s-a dezvoltat perfect și totul este în regulă. Logodnica lui Marius Moldovan a menționat că încă e uimită de cât de repede au trecut cele nouă luni de sarcină și că este nerăbdătoare să își cunoască cel de-al doilea fiu.

“Sunt din ce în ce mai aproape de momentul în care voi avea doi băieței în brațe! ???? Am fost la ultima ecografie (…),  l-am văzut pe bebe care a crescut, @dr.andreea_ruxandra_albu îmi dă mereu vești bune, iar mie nu-mi rămâne decât să mă uit cum se mărește burtica și să mă minunez în continuare de cât de repede au trecut aproape 9 luni. ????????????” este mesajul scris de Flavia Mihășan pe contul său de Instagram, unde a publicat poza din stânga imaginii principale a articolului.

“Multă sănătate și sărbători frumoase alături de cei dragi!”, “Superbă, frumoasă, pupici și îmbrățișări!”, “Bravo, naștere ușoară, Flavia” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea viitoarei mămici.

În galeria foto a articolului veți descoperi care este poza de album preferată a vedetei cu logodnicul ei, Marius Moldovan; ea a publicat mai multe imagini de colecție cu ocazia Zilei Internaţionale a Dansului, celebrată pe 29 aprilie.

Nu rata: Flavia Mihășan și-a făcut bagajul pentru maternitate. Când va naște al doilea copil

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un fiu împreună

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019.

Logodnicul Flaviei Mihășan este actor, fotomodel şi dansator profesionist; el a participat în 2017 la “Românii au talent” împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Vezi și: Flavia Mihășan a dezvăluit cum arată bebelușul care urmează să vină pe lume. Mama sa i-a făcut o surpriză emoționantă

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories