Însărcinată în 8 luni, Angela Rusu a devenit bunică! Fiica cea mare i-a luat-o înainte

Publicat: 10/05/2021 | 14:42

Angela Rusu este în culmea fericirii pentru că a devenit bunică! Însărcinată, la rândul său, în 8 luni, artista a publicat prima imagine cu nepoata ei.

Larisa, fata cea mare, are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu aproximativ doi ani, la Cluj, şi profesează ca psiholog. Tânăra este căsătorită și locuiește, împreună cu soțul ei, în Sibiu. Iar, luni, cei doi au devenit pentru prima oară părinți. (CITEȘTE ȘI: ANGELA RUSU, ÎN COSTUM DE BAIE DUPĂ CE A SLĂBIT 26 DE KILOGRAME. APARIȚIE SENZAȚIONALĂ A CÂNTĂREȚEI DE 46 DE ANI, LA PISCINĂ. FOTO)

În culmea fericirii, Angela Rusu a publicat prima imagine cu Alice, nepoțica ei. „Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ..???????????? Te iubim mult de tot, ALICE ????????”, a scris Angela Rusu pe Instagram. Cântăreața mai are puțin și va aduce pe lume, la rândul său, tot o fetiță.

Angela Rusu a devenit bunică! (sursa FOTO: Instagram)

Angela Rusu va naște pe 1 iunie

Însărcinată în opt luni, Angela Rusu va naște pe 1 iunie, atunci când are programată cezariana. Artista va aduce pe lume tot o fetiță. Camera micuței este deja gata, iar Angela abia așteaptă să-și strângă la piept minunea. Astfel, la începutul lunii iunie ea va deveni mămică de fată pentru a treia oară.

Angela Rusu și soțul ei, Marius, au ales deja numele pentru micuța lor. Ea se va numi Maria. De asemenea, cei doi vor să angajeze o bină care să le ușureze treburile. (VEZI ȘI: FAMILIA ATIPICĂ A ANGELEI RUSU! E ÎNSĂRCINATĂ LA 46 DE ANI, ARE UN FRĂȚIOR DE 3 ANI, IAR MAMA EI VITREGĂ E CU 13 ANI MAI MICĂ DECÂT EA)

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, declara Angela Rusu pentru Click!