Însărcinată în 7 luni, Daniela Iliescu a izbucnit în lacrimi după ce a primit un mesaj despre Culiță Sterp: “Să vezi ce își dorește și omul de lângă tine”. Burtica i-a crescut mult | FOTO

Publicat: 18/04/2021 | 12:53

Însărcinată în al doilea trimestru, Daniela Iliescu a avut un episod extrem de emoționant, după ce una dintre admiratoarele sale i-a trimis un mesaj despre Culiță Sterp. Rândurile pe care tânăra i le-a scris viitoarei mămici au făcut-o să izbucnească în lacrimi. Recent, iubita cântărețului a publicat trei imagini noi în care se poate observa cât de mult i-a crescut burtica de gravidă.

Daniela Iliescu a primit un mesaj emoționant despre Culiță Sterp

În cursul zilei de ieri, Daniela Iliescu a profitat de vremea frumoasă și s-a plimbat într-un loc preferat… evident, nu a ratat ocazia de a-și etala burtica de graviduță, iar când a publicat cele trei imagini, ea a pus următoarea descriere: “Azi (n.r.: ieri) mi-am scos băiatul la plimbare ????????”.

Imediat ce a făcut postarea de mai jos, partenera de viață a lui Culiță Sterp a fost copleșită de numărul de gânduri pozitive și complimente. Ioana N., o tânără profesoară, a felicitat-o pentru decizia de a-l lăsa pe artist să participe la “Survivor România”, deși aflaseră de bebeluș. În realitate, nu multe femei ar fi acceptat să fie singure în această perioadă minunată: cea a unei sarcini.

“Ești tare! Da, ești tare, având în vedere că ai reușit să înțelegi și să vezi ce își dorește și omul de lângă tine, și să profite de șansa pe care a avut-o: să participe la acest show. Felicitări! Sunteți doi frumoși, iar tu meriți mult. Ești o fată frumoasă, naturală și isteață. ❤️” este mesajul pe care admiratoarea i l-a trimis.

Ulterior, și alte doamne și domnișoare au lăudat-o pentru acest aspect, iar ea i-a răspuns celei dintâi astfel: “@ioaana, îți mulțumesc! ❤️”, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela (@daniela.iliescu)

Nu rata: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, o pune la punct pe Simona Hapciuc: “Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ”

Culiță Sterp ar putea să nu fie în România când i se naște băiatul

“Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a declarat Daniela Iliescu în urmă cu aproape două luni pentru wowbiz.ro.

Citește și: Daniela Iliescu, despre unul dintre momentele grele din relația cu iubitul ei, Culiță Sterp: “Nu l-am preconizat sută la sută”

Viitoarea mămică deține două afaceri

Despre cum își câștigă banii, care îi sunt pasiunile și planurile de viitor, Daniela Iliescu a declarat într-un vlog următoarele lucruri: “În viitorul apropiat, mă văd o mamă și o femeie împlinită. Mă văd cu o familie în care există armonie, iar pe plan profesional, mă văd o femeie care a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Și anume: să aibă minimum două surse de venit.

Marea mea pasiune și plăcere a vieții mele sunt călătoriile. Îmi place foarte mult sentimentul acela de a pleca undeva, chiar și în mașină când sunt. Îmi place foarte mult să călătoresc, să conduc. Îmi place să văd lucruri noi, să descopăr oameni, culturi noi”.

Vezi și: Ce reacție a avut mama lui Culiță după ce a aflat că el și Daniela vor avea un băiat: “Se vede după fața ta”

Sursa foto: Instagram & Instagram Stories