Însărcinată în 6 luni, Tily Niculae a pozat topless. Actrița a mărturisit ziua exactă în care va naște

Publicat: 08/01/2020 | 12:54
Însărcinată în șase luni, Tily Niculae a pozat topless și a așternut câteva dezvăluiri pe Internet atunci când a ales să facă publică imaginea sexy. Mai mult, actrița a mărturisit ziua exactă în care va naște cel de-al doilea copil al familiei. Ea și soțul său, contabilul Dragoş Popescu, mai au o fetiță: Sofia are nouă ani.

Citește și: Tily Niculae a dezvăluit sexul bebelușului, dar și numele ales

Tily Niculae, topless în luna a șasea de sarcină 

În vârstă de 34 de ani, Tily Niculae s-a pozat topless în a șasea lună de sarcină și a făcut publică imaginea sexy, despre care a spus: Las poza asta aici pentru sufletul meu”. Frumoasa actriță se află într-o vacanță de schi împreună cu familia, însă, ea a fost nevoită să stea mai mult în camera de hotel, unde s-a bucurat din plin de serviciile oferite de angajați.

Cand sotul iti face o surpriza din luna mai 2019, iar tu vii cu o surpriza si mai mare????????????????! Long story short (n.r.: O poveste lungă, pe scurt): * de Craciun, trebuia sa aflu despre aceasta vacanta????????! Multa lume implicata, secretosenie maxima… pana cand in luna iulie, i-am anuntat eu ca in inima si viata noastra este si Radu????! Freeze total, fiindca se pleca la schi pe 4 ianuarie… Popescu a plans de bucurie cand a aflat ca este tatic, eu am plans de nervi ca voi sta in camera admirand peisajul!
Restul au intrat in panica pentru ca era totul book-uit, platit. Ete, ca a fost si 4 ianuarie!

Am ajuns cu bine. L-am plimbat toata sarcina cu avionul- trim I, trim II…si acum super aproape de trim III. Ultima calatorie pana cand il voi tine in brate! ????Las poza asta aici pentru sufletul meu????✌???? I-am multumit micutului meu pentru cat de cuminte, intelegator si atent a fost cu mine in aceasta calatorie. Yha pentru ai mei si prima lor vacanta pe 2020! Pentru newmomintown???? aruncati-va intentia sa ma odihnesc. (…) este mesajul notat de vedetă când a făcut public selfie-ul în care apare topless.

Tily Niculae s-a căsătorit pe 17 aprilie 2010 cu Dragoș Popescu, la o zi după aniversarea zilei de naştere a tatălui ei. Recent, ea și-a provocat fanii să-i pună întrebări, iar ea a făcut publice curiozitățile lor, cu tot cu răspunsurile pe care le-a oferit. Cineva a întrebat-o când va veni pe lume micul ei prinț, iar ea a spus că în martie, chiar de ziua soțului său.

“În luna martie. Termenul de 99% este ziua soțului meu”, a scris Tily Niculae la una dintre postările făcute pe Instagram Stories.

Tily Niculae are o fetiță cu soțul său, Dragoş Popescu

Tily Niculae e cunoscută pentru rolul Roxanei din serialul “La bloc”, difuzat . Vedeta şi-a cunoscut soţul ei, contabilul Dragoş Popescu, la vârsta de 16 ani şi s-a căsătorit după patru ani de relaţie, mai exact în 2010. Actriţa are o fetiţă pe nume Sofia. Actrița se luptă de ani buni cu psoriazisul, căruia din păcate nu i-a găsit leac.