Însărcinată în 4 luni, Dana Rogoz este în doliu: “E îngrozitor de trist ????”

Publicat: 29/12/2019 | 15:20

Însărcinată în patru luni, Dana Rogoz traversează o perioadă dificilă acum, chiar în timp ce ar trebui să se bucure mai mult ca niciodată… Frumoasa actriță a pierdut o ființă dragă din viața sa și a împărtășit durerea care i-a cuprins sufletul. Ea a așternut câteva gânduri pe Internet, unde a primit sute de încurajări.

Însărcinată în 4 luni, Dana Rogoz este în doliu: “E îngrozitor de trist ????”

Aflată într-o vacanță de vis în Sri Lanka împreună cu familia ei, Dana Rogoz a aflat că Perdita, cățelușa sa, a murit. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile după ce a primit această veste, iar când și-a revenit din șocul suferit, a postat o poză de album cu superbul patruped… Potrivit mărturisirilor sale, fotografia a fost realizată pe vremea când era însărcinată cu fiul ei.

“362/365 Pe 27 dec, acum 6 ani, in jurul orei 1 noaptea, am gasit-o umbland speriata pe mijlocul strazii. I-am cautat stapanii pentru o perioada de timp, pana cand ne-am dat seama ca o iubim si ca e a noastra deja. Atunci, ca si acum, eram insarcinata. Azi, Perdita a murit. E ingrozitor de trist. ????”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Instagram, dar și pe cel de Facebook.
“Îmi pare rău. Durerea resimțită prin pierderea unui cățel e greu de suportat. Este un membru al familiei. Dar gândește-te că undeva aleargă și e fericita”, “A plecat un înger alb în raiul alb și bun al necuvantatoarelor! Sau, mai degrabă, a luat-o Moș Crăciun în țara lui, să îi păzească renii năzdrăvani …”, “Imi pare nespus de rau. Si eu am plans mult dupa animale.????????” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la postarea viitoarei mămici.