Însărcinată cu primul copil, Ginei Chirilă i s-a făcut rău la Bravo, ai stil! Filmările s-au oprit imediat și soția lui Bogdan Vlădău a primit ajutor

Publicat: 13/02/2020 | 13:53

Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații au oprit imediat filmările, iar soția lui Bogdan Vlădău a primit ajutor. Frumoasa vedetă îi va dărui anul acesta primul copil soțului său, care este cu 15 ani mai mare decât ea.

Citește și: Bogdan Vlădău, nominalizat să părăsească competiția „Survivor România”. Ce spune Gina Chirilă

Însărcinată cu primul copil, Gina Chirilă a fost la un pas să leșine la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„Bravo, ai stil! Celebrities” este un reality show autentic, filmările pentru fiecare ediție sunt înregistrate în regim de live, astfel că telespectatorii sunt martorii momentelor din emisiune, atât la ceea ce se întâmplă în platou, cât și în culise. În pauzele de la filmările pentru show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, o „armată” de camere de luat vederi se află pe urmele juraților, prezentatoarei, dar și concurentelor, pentru a surprinde, la cald, reacții și impresii ale acestora.

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au ales numele bebelușului! Ilinca Vandici s-a emoționat când a auzit apelativul atât de rar întâlnit

În ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Ilinca Vandici oprește filmările deoarece Gina Chirilă acuză stări de rău. Imediat, concurenta, aflată în ultimul trimestru de sarcină, este condusă pe brațe, afară.

„Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău”, anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.

Gina Chirilă mărturisește că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o. Vestea sarcinii a fost făcută publică la sfârșitul anului trecut, înainte de a începe noul sezon de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine, a spus Gina Chirilă, în vârstă de 25 de ani.

Întreg momentul îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!