INNA și-a îngrijorat fanii! Vedeta a ajuns la spital după o căzătură destul de periculoasă. Cu ce lovituri s-a ales iubita lui Deliric

Publicat: 03/01/2021 | 18:28

De ceva vreme INNA a renunțat la mașină și de cele mai multe ori alege să se deplaseze prin București cu skateboard-ul. Vedeta se mișcă astfel mult mai repede prin traficul din Capitală. Însă, recent, a avut parte de un episod mai puțin plăcut.

Cântăreața și-a îngrijorat fanii când a apărut pe rețelele de socializare în cabinetul medicului. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri de specialitate după o căzătură destul de periculoasă. INNA a postat un filmuleț pe contul său de Instagram în care apare pe patul de spital, cu mâna bandajată. (CITEȘTE ȘI: INNA, PREGĂTITĂ SĂ AIBĂ UN COPIL CU DELIRIC?! ARTISTA A FĂCUT DECLARAȚIA MULT AȘTEPTATĂ: „MI-AM DORIT DINTOTDEAUNA SĂ FIU MAMĂ”)

Se pare că vedeta a avut parte de o căzătură zdravănă, care a lăsat urme. Însă, imediat după ce a primit îngrijirile de care avea nevoie, cântăreața a părăsit spitalul și pare dornică din nou de aventură.

Fanii s-au îngrijorat

Deși inițial fanii artiste s-au îngrijorat, s-au liniștit destul de repede, după ce au văzut că urmările căzăturii nu sunt atât de grave. Cei mai mulți dintre internauți au făcut haz de necaz, împreună cu artista, și i-au urat o recuperare cât mai rapidă. (VEZI ȘI: DELIRIC ȘI INNA SE RĂSFAȚĂ ÎN VACANȚĂ! CÂNTĂREAȚA ȘI-A SCOS POSTERIORUL LA ÎNAINTARE ȘI S-A LĂSAT MUȘCATĂ. FOTOGRAFIA CARE A STÂRNIT NUMEROASE REACȚII)

„Hai că mișcă, dă-i înainte/ Ai grijă de tine, dulceață  / Să te faci bine repede / Sper că ești ok ❤️ / Sper că te-ai distrat cel puțin, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de fanii din mediul online.