Inna nu a uitat de unde a plecat! „Mai sunt mulți oameni care îmi spun că nu m-am schimbat ca om”

Publicat: 24/02/2020 | 16:44

INNA este una dintre artistele din România care a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie a rămasă excat ca înainte.

În ceea ce privește viața personală, INNA este foarte discretă și niciodată nu a dat prea mult din casă. Recent, cântăreața a povestit pentru viva.ro despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul. (CITEȘTE ȘI: INNA ESTE ÎN TOPUL CELOR MAI ÎNSTĂRITE VEDETE DIN LUME. ÎL SURCLASEAZĂ PE ILIE NĂSTASE)

„Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mama, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat INNA, pentru viva.ro

Crescând într-o familie de muzicieni, Innei i-a fost ușor să îmbrățișeze această latură artistică. Succesul pe care a reușit să îl obțină a fost clădit prin muncă multă și poate de aceea celebritatea nu i s-a urcat la cap. Chiar dacă acum este un star internațional, artista a rămas aceeși persoană.

„Cea mai mare realizare pe care o am până acum este că am reușit să-mi țin prietenii aproape. Faptul că părinții îmi sunt alături. Mai sunt mulți oameni care îmi spun că nu m-am schimbat ca om”, a mai povestit vedeta.

INNA este foarte mulțumită de lucrurile pe care le-a realizat până în prezent și dacă ar putea da timpul înnapoi ar proceda la fel. „Nici nu cred că ar vrea cineva să dea timpul înapoi, pentru că noi suntem așa cum suntem datorită lucrurilor care ni s-au întâmplat, oamenilor pe care i-am întâlnit și situațiilor prin care am trecut. (…) Dacă aș putea încetini timpul i-aș ține mai mult în viață pe părinții mei ca să îi pot avea alături”, a declarat INNA.