Inna i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Sexy și transparentă la petrecerea Elle Style Awards 2019 de azi-noapte

Publicat: 11/12/2019 | 10:30

Inna este cunoscută deja în întreaga lume. Oamenii îi fredonează melodiile și așteaptă, cu maxim interes, fiecare concert. Iar vedeta, atunci când participă la un eveniment monden, dorește să fie în centrul atenției și să își respecte… blazonul vestimentar și artistic.

Azi-noapte, la petrecerea Elle Style Awards 2019, Inna a fost la înălțime și i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. A ales o ținută sexy și transparentă care a impresionant de-a dreptul, după cum se poate observa în fotografia de mai jos. Inna a fost una dintre vedetele care au primit cele mai multe aprecieri în timpul și după petrecerea Elle Style Awards 2019.

”Inna are o fire pozitivă și este o persoană foarte puternică (atât psihic, dar și fizic, adică n-am văzut-o în toți acești ani nici măcar răcită), asta în ciuda dimensiunilor mici sau foarte mici pe care le are (dar în niște proporții perfecte): măsura ei reală la picior este 33,5! Până acum câțiva ani, Christian Louboutin îi făcea pantofii și cizmele pe comandă. Dar acesta e genul de lucru pe care nu îl știe nimeni, pentru că Alexandrei (așa cum îi spun cei apropiați) nu îi prea place să se laude. Nu că ar avea ceva împotrivă, dar nu îi vine natural să vorbească prea mult despre ea”, a mărturisit Roxana Voloșeniuc pentru libertatea.ro.

Inna l-a dat pe spate pe emir!

Inna a concertat și într-o țară arabă și l-a impresionat pe milionarul emir de acolo. Astfel, Inna a primit, printre altele, un ceas Rolex, de mare valoare. Roxana Voloșeniuc a povestit că interpreta era însoțită și de mama ei.

„Eram într-o țară arabă, urma să urc pe scenă în cadrul unui eveniment organizat de emirul acelui stat și, deodată, văd agitație mare în backstage, și mă trezesc cu cineva în fața mea care îmi urează succes și mă invită a doua zi cu echipa la… palat – era însuși emirul, deghizat în haine civile și flancat de bodyguarzi”, a povestit cântăreața Roxanei Voloșeniuc, potrivit libertatea.ro. (CITEȘTE ȘI: CE MĂRIME POARTĂ INNA LA PANTOFI. ARTISTA NU-ȘI POATE CUMPĂRA ÎNCĂLȚĂMINTE DIN MAGAZIN)

Mai mult, emirul a venit să vadă concertul Innei, după care a invitat-o la palatul său. Invitația a fost primită foarte bine de către cântăreață, iar aceasta a acceptat și a mers în vizita speciala împreuna cu mama sa. Emirul nu știa nimic despre toate acestea și pare să fi fost foarte marcat de vizita celor două românce.