Inna, fotografie HOT pe Instagram! Artista a renunțat la haine și…

Publicat: 08/05/2020 | 10:06

Inna obișnuiește, ce-i drept ocazional, să-și surprindă fanii cu câte o fotografie postată pe rețelele sociale, în special pe Instagram. Recent, artista a apărut într-un costum de baie, super-sexy, iar imaginea a atras zeci de mii de aprecieri.

VEZI AICI: INNA, FOTOGRAFIE DE INFARCT! CUM S-A POZAT ARTISTA. MASCULII AU ÎNNEBUNIT

Așa cum se poate observa, Inna are un corp de nota 10, semn că petrece ore bune la sala de fitness. Costumul de baie dintr-o singură piesă, de culoare alb, i-a scos în evidență formele apetisante, în special bustul generos.

Dată fiind situația, nu trebuie să surprindă pe nimeni că fotografia a strâns, în doar câteva minute, de când a fost urcată, aproape 60.000 de aprecieri, dar și sute de comentarii în care fanii au lăudat-o pentru cum arată.

A moștenit talentul

INNA este una dintre artistele din România care a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie a rămasă exact ca înainte.

NU RATA: INTERNETUL A LUAT-O RAZNA! INNA A RENUNȚAT LA INHIBIȚII, DAR ȘI LA HAINE

În ceea ce privește viața personală, INNA este foarte discretă și niciodată nu a dat prea mult din casă. Recent, cântăreața a povestit despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul.

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mama, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat, recent, INNA.