Inna este în topul celor mai înstărite vedete din lume. Îl surclasează pe Ilie Năstase

Publicat: 27/01/2020 | 10:21

Inna a avut o evoluție fulminantă și a reușit să ajungă un dintre cele mai apreciate artiset la nivel internațional. Cântăreața s-a făcut repede cunoscută și a cucerit inimile publicului.

Are concerte în toată lumea și nu pare că se oprește, cariera ei este încă în expansiune. Datorită talentului și muncii depuse, Inna a ajuns la un anumit nivel, iar după muncă vine și răsplata. Se pare că artista are conturile pline. În prezent, conform unui top realizate de site-ul CelebrityNetWorth, Inna este mai bogată decât Ilie Năstase.

Cântăreața are doar 33 de ani, iar conturile ei adăpostesc deja nu mai puțin de 20 de milioane de dolari . În același top se află și Ilie Năstase, pe care Inna la surclasat,  cu doar 15 milioane de euro, iar în frunte clasamentului stă Ion Țiriac cu două miliarde de dolari. (CITEȘTE ȘI: INNA, ÎNCĂ O CHIMBARE DE LOOK! NU O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ. FANII ARTISTEI SUNT ÎN EXTAZ: “REGINA FRUMUSEȚII!”)

Cât încasează Inna pe un concert

Succesul Innei este evidet. Artista și-a crescut tariful odată ce a devenit o artistă de renume internațional. Astfel, prețurile pentru România sunt ceva mai mici decât cele din strâinătate, însă chiar și așa, organizatorii trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică dacă vor să o aducă pe artistă în fața publicului.

În România, Inna cere pentru un concert de 40 de minute o sumă de 15.000- 20.000 de euro . Lucrurile depind în funcție de evenimentul sau tipul de concert pe care trebuie să îl susțină, au fost cazuri în care suma a ajuns și la 35.000 de euro. Pe lângă remunerația pe care o solicită, Inna cere ca la fiecare concert să fie cazată la un hotel de cinci stele, împreună cu echipa ei, formată din 16 persoane.