Inna, apariție indecentă! Imaginile care au stârnit imaginația fanilor! Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Publicat: 09/04/2020 | 23:08

Inna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Vedeta a cucerit inimile fanilor, iar talentul ei a ajuns și în afara granițelor țării. Artista este recunoscută la nivel internațional și la fiecare concert face furori.

Artista s-a făcut mereu remarcată prin aparițiile sale și își surprinde mereu fanii cu look-uri incredibile. Recent, artista a lăsat inhibițiile deoparte și a postat pe contul personal de Instagram o serie de fotografii în ipostaze incendiare. Vedeta a renunțat la haine și și-a dezvelit trupul perfect. (CITEȘTE ȘI: ÎN STRĂINĂTATE E MARE DIVĂ, DAR PE STRĂZILE DIN BUCUREȘTI NU O RECUNOAȘTE NIMENI! CUM IESE INNA DIN CASĂ, PENTRU A TRECE NEOBSERVATĂ)

Imaginile postat e artistă au făcut furori în mediul online și toată lumea a admirat-o. A primit o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive. „Ești extrem de frumoasă”; „Minunată! Te admir”; „Arăți incredibil, iar de voce nu mai spun”, au fost doar câteva din reacțiile pe care le-a primit cântăreața.

A moștenit talentul

INNA este una dintre artistele din România care a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie a rămasă exact ca înainte. (VEZI ȘI: CUM ARĂTA INNA, LA DEBUTUL MUZICAL. FANII O ACUZĂ CĂ S-A TRANSFORMAT ÎNTR-UN BĂIEȚEL!)

În ceea ce privește viața personală, INNA este foarte discretă și niciodată nu a dat prea mult din casă. Recent, cântăreața a povestit despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul.

„Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mama, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat INNA, pentru Viva.