INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, cei 4 detectivi de la Masked Singer România noul show de la PRO TV

Publicat: 26/02/2020 | 16:58

Oficialii de la Pro TV vor să dea lovitura în curând! Și asta pentru că, în scurt timp, în grila de programe va rula “Masked Singer România”, o nouă emisiune de divertisment! INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi care au roluri extrem de importante.

Citește și: Surpriză uriașă la Pro TV! Andra joacă în serialul Vlad? Soția lui Cătălin Măruță a făcut chiar ea anunțul

INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, detectivii de la Masked Singer România

Potrivit primelor informații despre “Masked Singer România”, 12 celebrități intră în aceast proiect de televiziune, care face furori peste hotare. Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, 12 vedete vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, identitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului, relatează protv.ro.

INNA, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, intră în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a descoperi celebritățile din măști.

“Abia aștept să înceapă «Masked Singer România», show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie,  a spus cântăreața Inna.

Citește și: Inna este în topul celor mai înstărite vedete din lume. Îl surclasează pe Ilie Năstase

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități din mediul online. Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică.

“E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectaculos, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, a dezvăluit Contesa Digitală.

Citește și: Câți bani câștigă Ana Morodan pe lună

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România.

“Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. «Masked Singer România» este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de detectiv și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”, a declarat Codin Maticiuc.

Citește și: Marian Godină a spus adevărul despre Codin Maticiuc! Mesajul pentru actorul din Miami Bici: “S#&i $#*@, mă!”

După ce a descoperit numeroase voci incredibile la “Vocea României” și a făcut spectacol pe scena îndrăgitei emisiuni, Horia Brenciu este pregătit acum să facă față noilor provocări care vin odată cu proiectul surprinzător de televiziune. Artistul de 47 de ani unul dintre cei mai iubiți entertaineri din țara noastră.

“«Masked Singer România» este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”, a mărturisit  Horia Brenciu despre implicarea în echipa minunată a emisiunii “Masked Singer România”.

Citește și: Horia Brenciu a vorbit deschis despre fiul înfiat: “Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze”

Potrivit oficialilor de la Pro TV, show-ul “Masked Singer România” începe să ruleze pe micile ecrane primăvara aceasta.