Inna a plecat în vacanță cu Deliric în Dubai, la câteva săptămâni după ce și-au asumat relația. Primele imagini cu artiștii

Publicat: 18/10/2020 | 15:00

Nu mai încape îndoiala în cazul Innei și al lui Deliric. Cei doi artiști sunt la începutul unei frumoase povești de dragoste și o experimentează ca atare. Sâmbătă, cei doi cântăreți au plecat într-un sejur de lux la Abu Dhabi, pe plaiuri orientale.

În urmă cu două luni, spre sfârșitul lunii august, Inna a decis să își asume relația cu rapperul Deliric. Ea a postat o fotografie cu artistul pe contul său de Instagram, alături de un mesaj emoționant și plin de iubire, cu ocazia aniversării lui.

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, în dreptul imaginii care a adunat peste 15.000 de like-uri.

Mai apoi, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși și împreună. Fotoreporterii CANCAN.RO i-au întâlnit pe Inna și Deliric pe străzile din Capitală, în urmă cu mai bine de o lună, la plimbare pe stradă.

Inna și Deliric au plecat în vacanță la Dubai

Ulterior, cântăreața care are milioane de fani peste hotare a mărturisit într-o emisiune de televiziune: “Sunt supercuvântată că fac ceea ce îmi place (n.r.: muzică). Am prieteni care încă mă mai întreabă când îmi caut un job serios. (…). S-ar putea să intru și eu în televiziune, îmi place cu microfonul. M-am uitat la tine ce frumos ai citit înainte de emisiune”. Desigur, când a vorbit despre debutul în lumea televiziunii, Inna a glumit. În legătură cu povestea de dragoste pe care o trăiește alături de artistul Deliric, ea nu a rostit niciun cuvânt, deși știe că fanii lor sunt nerăbdători să afle cum a început totul și nu numai.

Dragostea plutește în aer… la Dubai

Inna și Deliric și-au luat o binemeritată pauză de odihnă și au au ales o destinație orientală, care să le asigure relaxarea, bronzul și buna-dispoziție în permanență. Ei au plecat ieri la Dubai, acolo unde vor petrece cel puțin câteva zile într-un peisaj de lux. Deliric a fost cel care a postat recent și un video cu cei doi de pe străzile din Abu Dhabi, în care Inna a sărit nerăbdătoare în brațele artistului.

Inna și Deliric sunt împreună de câteva luni
Citește și...