Inna e deja ”recidivistă”! Am fotografiat-o ”la locul crimei”…

Publicat: 18/12/2020 | 23:44

Inna se dă în vânt după vinul alb! Stop, nu e ceea ce vă imaginați, cântăreața cu cele mai multe aprecieri pe rețelele de socializare știe să îmbine foarte bine utilul cu plăcutul. La fel de bine știe să aleagă ce bea… Un pahar de vin de calitate este ceea ce artista care a explodat mai intâi peste hotare alege de fiecare dată, în jurul prânzului. CANCAN.RO a surprins-o pe Inna din nou la ”locul crimei” și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Nu cu mult timp în urmă, paparazzii CANCAN.RO o surprindeau pe frumușica Inna cu paharul de vin în mână, la o masă, ușor retrasă și butonând telefonul. Nu a durat mult și cântăreața și-a terminat licoarea, apoi a plecat. Într-o altă zi, aceeași Inna savura prânzul, undeva pe lângă studioul ei de înregistrări din Capitală, iar pe masa…nelipsitul pahar de vin alb. Inna e deja ”recidivistă”! Asta pentru că săptămâna aceasta, artista și-a dat întâlnire cu o prietenă, la o vorbă, în fața unui pahar cu vin.

Inna, alături de o amică și de ”tradiționalul” pahar de vin alb

În Dorobanți a tras Inna și a descins în Nuba Café, alături de amica ei. Cele două au luat cu asalt masa pusă la dispoziție de ospătarul care a ”citit” minunea din fața ochilor lui în acea zi de iarnă. A luat comanda și, în scurt timp, și-a făcut ireproșabil servirea. Două pahare cu vin a lăsat omul pe masa unde celebra Inna și însoțitoarea ei s-au așezat pentru a pune țara la cale. Sau poate doar pentru depănat. Amintiri. Indiferent de motiv, cele două au sorbit din paharele pline cu vin alb, pe care Inna îl adoră. Ca de obicei, artista s-a limitat la un singur pahar, pe care de data aceasta l-a lungit ceva timp, pentru că întâlnirea cu prietena ei s-a dovedit a fi antrenantă. (CITEȘTE ȘI: PREZICEREA LUI MATICIUC DUPĂ CE A VĂZUT FOTOGRAFIA INNEI + REACȚIILE ANTONIEI ȘI LIDIEI BUBLE)

Inna, despre iubitul ei Deliric. Când va deveni mamă

Era doar o bănuială, apoi, Inna a confirmat: formează un cuplu cu Deliric. Înainte de a spune totul, Inna făcea gestul care trăda iubirea dintre cei doi. Pe contul ei de Instagram, a postat o fotografie super sexy, în care apărea în costum de baie, iar pe posterior îl eticheta pe nimeni altul decât pe celebrul rapper! Fanii au fost în extaz să vadă că Inna recunoștea relația, și-o asuma. „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, când Deliric și-a serbat ziua de naștere. Și avea s-o spună și în clar, în scurt timp. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, era anunțul Innei, făcut pentru Elle.ro.

Inna, alături de iubitul ei, Deliric

Între timp, relația s-a aprofundat, cei doi nu s-au mai ascuns și au ieșit, de mână, pe străzile Capitalei (Vezi AICI povestea și detaliile). Inna spune că esteiubitoare și energică”, iar la iubitul ei îi plac ”spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, dar și că este funny”. Planuri de viitor? Inna vrea să devină mamă, doar că nu e chiar decisă acum… S-ar simți însă binecuvântată dacă ar rămâne însărcinată! ”Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a divulgat Inna.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.